Tältä näyttää Iso Omenan onnettomuuspaikalla - katso kuvat

Onnettomuuspaikalle lähettiin useita pelastusyksiköitä.

Seppo Korkman

Räjähdyksessä loukkaantunut saatettiin ambulanssiin.

Seppo Korkman

Pelastuslaitos eristi räjähdysalueen.

Seppo Korkamn

Kello 13.10 lasinpalaset oli jo kerätty pois Ison Omenan sisätiloista.

Seppo Korkman

Kymmeniä ihmisiä kokoontui onnettomuuspaikan lähelle.

Seppo Korkman

Poliisi esti yleisön pääsyn räjähdyspaikan lähelle.

Seppo Korkman

Onnettomuuspaikalle lähetettiin useita pelastusyksiköitä.

Seppo Korkman

Itäinen sisäänkäynti Isoon Omenaan suljettiin.

Seppo Korkman

Räjähdys rikkoi myös bussipysäkin lasit.

Seppo Korkman

Ison Omenan kauppakeskuksen läheisyydessä tapahtunut räjähdys aiheutti vahinkoja lähialueen rakennuksiin muun muassa kauppakeskus Iso Omenaan lensi kiviä ja lähitalojen ikkunoita rikkoutui. Onnettomuudessa on loukkaantunut ainakin viisi ihmistä. Yksi henkilöstä on loukkaantunut vakavasti. Yksi henkilö kuljetettiin Töölön sairaalaan ja yksi terveyskeskukseen.
Written by:

Toimitus

Ota yhteyttä

Kommentit (3)

Kommentit

Vaikea sanoa onko tää jotain vastuullista uutisointia vai tyhmyyttä, mutta noihan ovat täysin epäoleellisia kuvia. Jos te haluatte näyttää kuvia räjähdyspaikalta, niin näyttäkää kuvia sen räjähdyksen aiheuttamista vahingoista sen sijaan, että te kuvaatte paria ambulanssia tai nauhaa vetävää hemmoa.

pyh (ei varmistettu)

Holtitonta hommaa!
Tämä Peab Oy on yksi Pohjoismaiden suurimmista rakennusyhtiöistä. Korostaa kovasti nettisivuillaan vastuullisuuttaan LEED-serttikaatin mukaa, jonka avulla voidaan vähentää rakentamisen ja kiinteistöjen käytön aikaista ympäristökuormitusta.
Kauppakeskus Iso Omena on ollut mielyttävä ostos-ja palvelupaikka. Olen käynyt siellä viikottain turvallisin mielin. Jatkossa ehkä kypärän käyttö varmistaa parhaiten turvallisuuten?

Peuranpoika

Nämä rakennusliikeiden sertifikaatit ovat konsulttien keksimiä mainoskikkoja. Käytännön rakentamisen kanssa niillä ei juurikaan ole merkitystä. Pinttyneet työtavat ja kokeneet urakoitsijat tekevät töitään juuri niinkuin vuosikaudet ovat tehneet. Ilmeisetsti tässäkin tapauksessa kokenut louhintaurakoitsija ja panostaja tekivät juuri kuten sata kertaa aikaisemminkin. Oikeuskäsittelyssä sitten aikanaan luetaan oikein tuomareiden suulla, että tämä ja tämä lanketti oli jäänyt täyttämättä. Tuomio sitten luetaan näiden täyttämättömien lankettien perusteella. Helppoa eikö totta. Syy miksi kivet lentelivät, se ei ketään kiinnosta.

byggmestari (ei varmistettu)

Osallistu keskusteluun