Piilota X Palauta

Potilas löi lääkäriä päähän

Paikalliset 5 Kommentoi

Lääkäri puhutti keski-ikäistä miestä Peijaksen sairaalan vastaanotolla Vantaalla, kun mies hermostui saamastaan palvelusta. Hän oli huutamalla valittanut hoidon tasosta, ja sen jälkeen lyönyt itseään vanhempaa naislääkäriä päähän.

Lääkäri kaatui maahan, jonka jälkeen mies heitti häntä painavalla esineellä takaraivoon. Väliin tuli sairaalan muut työntekijät ja kutsui virkavallan paikalle. Poliisi otti miehen kiinni ja aloittaa asian tutkinnan.

5 kommenttia Kommentoi
toimitus

Kommentit

17.8.2012 11:49

Miehekäs mies, ja on osannut ihan vaatia. Eikös joku jossain toisessa keskusteluketjussa kirjoittanut, että veronmaksajilla on oikeus vaatia. Meitä on 5,4 veronmaksajaa, joten kaikki nyrkit tanassa vaatimaan just jullilleen sitä, mitä itse halutaan, muista viis!

17.8.2012 13:28

En tiedä tapauksen taustoja, mutta yleensä, jos palvelu on kohteliasta ja ystävällistä,vaikkei aina vastaisikaan potilaan toivomuksia, harva kuitenkaan tyrmää lääkärin ja pamauttaa päähän. Toisaalta osalla menee hilseen yli todella epäkohtelias ja ylimielinen käytös, koska sitäkin ilmenee. Väkivalta ei kuitenkaan ole sallittua, ei henkinen eikä ruumiillinen väkivalta puolin ja toisin.

17.8.2012 13:33

Aivan säälittävää toimintaa hepulta. Tosi rohkea "mies", kun uskaltaa lyödä itseään vanhempaa naista!! Ei lääkärin vastaanotto ole mikään tavaratalo, johon voi mennä valitsemaan haluamaansa...

17.8.2012 14:43

Raukkis. Ensin lyö niin, että toinen kaatuu, sitten heittää "painavalla esineellä" takaraivoon.
Kivat nyt sulle, jos "vahempi naislääkäri" ei enää uskalla työtään hoitaa! Lääkäripula muutenkin.

Tämä, "yleensä, jos palvelu..." ei pidä paikkansa. 5v päivystyksessä työskennelleenä tiedän, että voi puhua vaikka enkelten kieltä, ja edelleen joillakin on oikeus sekä huutaa, kirota, huoritella, että käydä käsiksi.

Sitäpaitsi, vaikka toinen ihminen sanoisi mitä hyvänsä, ei kenelläkään ole oikeutta lyödä. Tämä opetetaan jo päiväkodissa, joten aikuisen ikään ehtineillä sen pitäisi olla juurtuneena takaraivoon.

17.8.2012 16:35

Omakohtaisia kokemuksia on ja nyt tällä viikolla tyttären päiväpoli tähystysleikkaus.En voi muuta kun ylistää Pejaksen asiallisia ja ystävällisiä hoitajia ja lääkäreitä.Kiitos !

Osallistu keskusteluun

Keskustelut on toistaiseksi suljettu