Sakari Rokkanen luotsaa jatkossa kokoomuksen valtuustoryhmää

Sakari Rokkanen on toisen kauden kaupunginvaltuutettu.

Arkisto/Päivi Tuovinen

Kokoomuksen uuden valtuustoryhmän puheenjohtajaksi on valittu 26-vuotias Sakari Rokkanen. Rokkanen on toisen kauden kaupunginvaltuutettu ja koko valtuuston nuorin jäsen.

Ensimmäisenä varapuheenjohtajana toimii jatkossa niin ikään toisen kauden kaupunginvaltuutettu Carita Orlando. Uutena valtuustoon noussut Sami Kanerva valittiin toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Kokoomuksen eduskuntaryhmän talouspoliittisena sihteerinä työskentelevä Rokkanen toimii myös sosiaali- ja terveyslautakunnan varapuheenjohtajana.

Carita Orlando on Vantaan Yrittäjien puheenjohtaja ja Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja. Hän on myös teknisen lautakunnan jäsen.

Sami Kanerva tunnetaan muun muasa Vanvaryn (Vantaan vanhempainyhdistysten alueyhdistys) puheenjohtajana. Hän on ollut aktiivinen muun muassa koulujen sisäilma-asioihin liittyvissä asioissa. Koulutukseltaan Kanerva on tekniikan tohtori.

Lisää aiheesta

Vantaalla läpi vain kolme alle kolmekymppistä – hän on nuorin valittu”Sisäilmapuolue” rynni Vantaan valtuustoon – uudet valtuutetut puolustavat koululaisten oikeuksiaTässä ovat Vantaan uudet valtuutetut 2017 – katso ketkä saivat eniten ääniä!Sdp rohmusi ääniä Itä-Vantaan lähiöissä
Written by:

Mia Lindström

Ota yhteyttä