Muokkaa

Katan EM-kisat menestys Tikkurilan Judokoille

Mika Salsoila, Pasi Oinas, Juha Turunen ja Pekkä Väytynen

Juha Turunen

Tikkurilan Judokoiden kata-joukkue edusti vahvasti Maltalla 6.-7.5.2017 järjestetyissä Katan EM-kilpailuissa.

Pari Juha Turunen - Pekka Väyrynen venyivät loistavasti Katame-no-katassa 4. sijalle, häviten pronssimitalin samoilla pistemäärillä. Hopeamitaliinkin oli matkaa vain 2 pistettä. Erot olivat tosi pienet kokonaispisteiden ollessa 385.

Pari Pasi Oinas - Mika Salsoila täydensivät Tiksin menestystä seitsemännellä sijallaan. Kansaivälisen tuomaristoon kuului Tikkurilan Judokoiden Hannu Mustonen.

Tikkurilan Judokat

Tikkurilan Judokat ry on perustettu vuonna 1976 ja se on ollut vuodesta 1992 lähtien Nuori Suomi ry:n hyväksymä sinettiseura.

 

Seura on profiloitunut vuosien varrella nimellä "judon tavaratalo", josta löytyy jokaiselle sopivia harjoitusryhmiä, lapsista senioreihin ja kilpailijoista kuntoilijoihin. Toiminta painottuu voimakkaasti nuorten ohjaamiseen ja kasvattamiseen, mutta myös aikuisille kuntoilijoille löytyy sopivaa toimintaa.

 

Kilpailijamme sijoittuvat vuosittain mitaleille SM-kisojen kaikissa ikäryhmissä sekä edustamme eri ikäluokkien kansainvälisissä judokilpailuissa.

 

Vuodesta 1992 lähtien olemme sijoittuneet Suomen Judoliiton seuraluokituksen kärkeen, samoin olemme olleet vuodesta 1992 SLU:n hyväksymä sinettiseura.

 

Seuramme jäsenkirjo on laaja: kolmevuotiaista muksuista kuusikymppisiin senioreihin ja kuntoilijoista kansainvälisen tason kilpaurheilijoihin.

www.tikkurilanjudokat.fi