Muokkaa

Together we play strong

Euroopan jalkapalloliitto UEFA:n vuonna 2017 tekemän tutkimuksen mukaan jalkapallo voi suojella nuoria tyttöjä itsetunto-ongelmilta. Tutkimuksen mukaan jalkapallon todettiin vaikuttavan nuorten tyttöjen itsetuntoon ja kehonkuvaan paljon positiivisemmin kuin minkään muun lajin harrastaminen.

Tutkimuksen julkaisun yhteydessä UEFA lanseerasi kampanjan, jonka tavoitteena on edistää tyttö- ja naisjalkapalloa Euroopassa. UEFA:n tavoitteena on nostaa jalkapallo tyttöjen/naisten harrastetuimmaksi urheilulajiksi Euroopassa viiden vuoden kuluessa (nyt  se on sijalla 2-3). Kampanjan Together #WePlayStrong-sloganilla tavoitellaan näkyvyyttä tyttöjen ja naisten jalkapalloharrastukselle ja rohkaista heitä jatkamaan lajin parissa.

Vantaan Jalkapalloseura on mukana omalta osaltaan EUFA:n kampanjassa ja pitää syyskuussa 18-23.9.2017 kaikissa nuorimmissa tyttöjoukkueissaan #TogetherWePlayStrong-teemaisen kaveriviikon. Erityisesti vuonna 2011-2006-syntyneiden VJS:n tyttöjoukkueiden harjoitukset on kampanjaviikolla (vko 38) suunniteltu sekä sisällöltään että valmennusresursseiltaan sellaisiksi, että uusien aloittavien tyttöjen on helpompi tulla mukaan kokeilemaan jalkapallon harrastamista. Viikko huipentuu lauantaina 23.9. Myyrmäen jalkapallostadionilla seurattavaan Naisten Liigan otteluun PK-35 Vantaa - Ilves, jonne VJS:n tyttöjoukkueet menevät yhdessä seuraamaan naisten huippujalkapalloa ja tapaamaan pelaajia ottelun jälkeen katsomossa.

Lisätietoa: www.vjs.fi 

Lisätietoa uusille harrastajille kampanjaviikon ajan harjoituksista ja joukkueiden yhteystiedoista löytyy tästä.

Linkki UEFA:n tutkimukseen

Lisää Together we play strong-kampanjasta

 

Vantaan Jalkapalloseura VJS

Vantaan Jalkapalloseura on vuonna 1970 perustettu lasten- ja nuorten jalkapalloon keskittyvä seura, jonka toiminta sijoittuu pääosin Länsi- ja Keski-Vantaalle. VJS kuuluu Suomen suurimpien junioriseurojen joukkoon – pelaajia on tällä hetkellä noin 1300, ja joukkueita runsaat 60.

Visiomme mukaan ”Meidän VJS vuonna 2010” on laadukkaasti ja yhtenäisesti toimiva jalkapallon kasvattajaseura, jonka korkeatasoinen valmennus-toiminta mahdollistaa jokaiselle pelaajalle tien omalle huipulleen.

VJS:n monipuolinen toiminta-ympäristö tarjoaa niin huipulle pyrkiville kuin pelaamisen ilosta mukana oleville mahdollisuuden osallistua toimintaan omalla tavallaan ja tasollaan.

Tervetuloa hyvää seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!