Pallomeri-turnaus kokoaa tyttöfutiksen huiput Vantaalle

Itä-Hakkilan kilvan 2000-2002 syntyneiden tyttöfutaajien ikäluokka järjestää jälleen upean Pallomeri-turnauksen Vantaalla 18.-19.8.2012

Turnaus kokoaa 39 joukkuetta  ja n. 600 tyttöfutaajaa  Vantaalle Hakunilan urheilupuistoon, jossa kaikki ottelut pelataan nurmikentillä.

Turnauksen tavoitteena ja vahvana teemana on tarjota joukkueille jännittäviä ja tasaväkisiä otteluja, joissa jokaisella pelaajalla on oikeus nauttia pelaamisesta yhdessä kavereidensa kanssa.

Lämpimästi tervetuloa katsomaan ja kannustamaan Kilvan tyttöfutaajia hyviin suorituksiin! 

Itä-Hakkilan Kilpa

Itä-Hakkilan kilpa ry on vuonna 1956 perustettu urheiluseura. Sen kotipaikka on Itä-Hakkila ja toiminta-alue koko Itä-Vantaa. Seuran toiminta on historiansa aikana painottunut yleisurheiluun, painiin, lentopalloon, hiihtoon, kaukalopalloon ja jalkapalloon sekä erilaisten toimintamuotojen tarjoamiseen perheille lähellä asuinpaikkaa.

Kilpailulajeina ovat tällä hetkellä jalkapallo ja kehitysvammaisten salibandy. Seurassa harrastetaan kilpailulajien lisäksi naisten liikuntaa, alle kouluikäisten liikuntaa, miesten lentopalloa, naisten lentopalloa, pesäpalloa, salsa-latinomix, sekä perhesählyä.

Toimintamme perustuu vahvaan talkootyöhön, sekä vankkaan kouluttautumismahdollisuuteen eri lajiliittojen järjestämissä koulutustilaisuuksissa. Seuran toiminta-ajatus perustuu yhteisöllisyyteen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen, joita kaikessa toiminnassamme pyrimme tuomaan vahvasti esille.

Lue lisää kotisivuiltamme!