Piilota X Palauta

TixiBand yllättää...

Kommentoi

Tikkurilan Soittokunta - TixiBand yllättää kuulijansa tämän kevään konsertissa. Tämän kevään konsertti teemana on klassinen musiikki. Tämän hyvin kevyen ja viihteellisen musiikin parissa  toimiva orkesteri näyttää, että pystyy esittämään myös klassista musiikkia. Kuitenkin orkesteri tekee sen tavoilleen uskollisena ja on valinnut ohjelmistoon klassisen musiikin helmiä, joita ei väsy kuulemaan.

 

Erkki Liikanen esiintyy konsertin laulusolistina. Sen lisäksi orkesteri esiittää upeita klassisen musiikin helmiä. Esim. Thomaso Albinonin Adagio on puhallinorkesterin esittämänä harvinaisuus. Samoin Mozartin sävellys Eine Klaine Nachtmusik sovitettuna klarinettisooloksi yhdeksän vaskipuhaltajan säestäessä on suomen ensi-ilta.

Muita säveltäjänimiä ovat mm. Franz Lehar, Oskar Merikanto, Robert Schumann ja monia muita.

Tässä konsertissa viihtyvät varmasti nekin, jotka saattavat vierastaa klassista musiikkia. TixiBandin esitykset saavat jälleen kerran Aikuisopiston juhlasalin tunnelman kattoon. Tervetuloa mukaan kuulemaan tämään kevään huippukonserttia lauantaina 14.4. klo 17. Aikuisopiston juhlasali Lummetie 5. Ohjelma 10 euroa ovelta kello 16 alkaen. Väliajalla mahdollisuus nauttia kahvit.

 

Konsertin johtaa Kimmo Nurmi.