TixiBand yllättää...

Eine Klaine Nachtmusik harjoituksen alla.

Jyrki Rihu

Tikkurilan Soittokunta - TixiBand yllättää kuulijansa tämän kevään konsertissa. Tämän kevään konsertti teemana on klassinen musiikki. Tämän hyvin kevyen ja viihteellisen musiikin parissa  toimiva orkesteri näyttää, että pystyy esittämään myös klassista musiikkia. Kuitenkin orkesteri tekee sen tavoilleen uskollisena ja on valinnut ohjelmistoon klassisen musiikin helmiä, joita ei väsy kuulemaan.

 

Erkki Liikanen esiintyy konsertin laulusolistina. Sen lisäksi orkesteri esiittää upeita klassisen musiikin helmiä. Esim. Thomaso Albinonin Adagio on puhallinorkesterin esittämänä harvinaisuus. Samoin Mozartin sävellys Eine Klaine Nachtmusik sovitettuna klarinettisooloksi yhdeksän vaskipuhaltajan säestäessä on suomen ensi-ilta.

Muita säveltäjänimiä ovat mm. Franz Lehar, Oskar Merikanto, Robert Schumann ja monia muita.

Tässä konsertissa viihtyvät varmasti nekin, jotka saattavat vierastaa klassista musiikkia. TixiBandin esitykset saavat jälleen kerran Aikuisopiston juhlasalin tunnelman kattoon. Tervetuloa mukaan kuulemaan tämään kevään huippukonserttia lauantaina 14.4. klo 17. Aikuisopiston juhlasali Lummetie 5. Ohjelma 10 euroa ovelta kello 16 alkaen. Väliajalla mahdollisuus nauttia kahvit.

 

Konsertin johtaa Kimmo Nurmi. 

Tikkurilan Soittokunta

Tikkurilan Soittokunta - TixiBand on perustettu vuonna 1945 ja on vanhin yhtäjaksoisesti toimiva orkesteri Vantaalla.

Tämän päivän TixiBand on viihteelliseen musiikkiin keskittyvä puhallinorkesteri. Orkesterissa soittaa yli 30 soittajaa ja kokoonpanoon kuuluu myös kaksi laulusolistia. Kapellimestarina on vuodesta 2003 toiminut Kimmo Nurmi.

Jokavuotiset kevät- ja joulukonsertit vetävät salit täyteen ja muillakin keikoilla on vastaanotto ollut myönteistä.

TixiBand ottaa orkesteriin jatkuvasti uusia soittajia. Tiedot, ohjeet ja muut orkesterin tapahtumat löytyvät kotisivuiltamme.

www.tikkurilansoittokunta.net