Piilota X Palauta

Talkootyö Vantaan musiikkijuhlilla – mahdollisuus kokea festivaali muita lähempää

Kommentoi

 

 

Pyhän Laurin kirkossa järjestettävä periodisoitinfestivaali Vantaan musiikkijuhlat etsii riveihinsä innokkaita talkoolaisia. Apua tarvitaan erityisesti 30.7.-12.8.2012 ja tehtäviä on kuljetuksista ja rakennuksista lipunmyyntiin ja yleisönohjaukseen.

Vantaan musiikkijuhlilla on useita konkaritalkoolaisia, jotka ottavat jopa töistään lomaa, jotta pääsevät lähemmäs festivaalihumua. – Vapaaehtoisten työpanos on erittäin tärkeä festivaalin toteutumisen kannalta, kertoo festivaalin toiminnanjohtaja Márta Schmidt. – Olemme onnekkaita, että monet haluavat tulla vuosi vuoden jälkeen mukaan! Silti uusia talkoolaisia kaivataan koko ajan.

 

Vantaan musiikkijuhlat tarjoaa talkoolaisilleen työkokemuksen ja työtodistuksen lisäksi iloista festarimeininkiä, ilmaisen pääsyn kaikkiin konsertteihin, vapaalippuja sekä eväspalan työiltoina. Aiempaa kokemusta ei edellytetä ja talkootyötä voi tehdä juuri sen verran, kuin talkoolaisille itselleen sopii, vaikkakin sitoutumista jo sovittuihin työvuoroihin edellytetään. Yhteydenotot ja lisätiedustelut Tuottaja Anni Sarastille anni.sarasti@fibo.fi +358 40 845 3056.

 

www.vantaanmusiikkijuhlat.fi

www.facebook.com/vantaanmusiikkijuhlat