Torstai 24.7.2014 - 23.00

München Japanfest 2014

Vantaan taidokoita vieraili viime viikonloppuna 20.7.2014 Münchenissä pidetyssä Japanfestissä. Tapahtuma järjestetään Münchenin Englantilaisessa puistossa joka vuosi heinäkuun kolmantena sunnuntaina. Japanfest tarjoaa mahdollisuuden tutustua perinteisiin ja moderneihin japanilaisiin taide- ja urheilulajeihin sekä itse japanin kieleen.

0 kommenttia Lisää kommentti
Sunnuntai 20.7.2014 - 23.30

Pihkarastit 2.8.2014

Suunnistusseura Pihkaniskat järjestää kansallisen suunnistuskilpailun Pihkarastit 2.8.2014.

Pihkarastit suunnistetaan kahden vuoden takaisen Valio-Jukolan maastossa Sipoonkorven kansallispuiston liepeillä. Aluetta voi yksinkertaisesti luonnehtia sekä taitoa että kuntoa vaativaksi suunnistusmaastoksi.

0 kommenttia Lisää kommentti
Tiistai 15.7.2014 - 17.15

Aikuisten salibandykoulut alkavat syyskuussa

Aikuisten salibandykoulut ovat vetäneet harrastajia jo muutaman vuoden ajan. Aikuisten salibandykoulussa voit harrastaa ja harjoitella salibandyä ohjaajan johdolla, olitpa sitten aloittelija tai vanhan lajin pariin palaava. Uudet ryhmät aloittavat Rajatorpan kalliosuojassa jälleen syyskuun alussa, joten nyt on aika varmistaa paikkasi ja ilmoittautua mukaan! Lisätietoja klikkaamalla tästä tai SB Vantaan nettisivuilta www.sbvantaa.fi

0 kommenttia Lisää kommentti
Perjantai 11.7.2014 - 10.45

Uutta perhesählyssä - oma ryhmä 4-6 vuotiaille tytöille

Perhesählyt ovat olleet yksi suosituimmista salibandyn harrastemuodoista SB Vantaan toiminnassa. Perhesählyssä 3 - 6 -vuotias lapsi ja oma aikuinen opettelevat salibandyn perusteita ja pelaavat yhdessä muiden perheiden kanssa ammattimaisen ohjaajan opastuksella.  Uutuutena aloitamme tänä vuonna vain 4-6 vuotiaille tytöille + omalle aikuiselle tarkoitetun perhesählyn, sillä olemme huomanneet, että moni tyttö arastelee poikien raisumpaa menoa. 

Lue lisää ryhmistämme nettisivuilta www.sbvantaa.fi ja ilmoita perheesi mukaan Perhesählyyn! Lisätiedot sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi. Tarjolla on myös 5-10 vuotiaiden lasten kortteliliigaa (ent. salibandykoulut), uusia salibandyjoukkueita pojille ja tytöille, nuorison harrastesalibandyä (myös tytöille oma ryhmä) sekä aikuisten salibandykouluja ja kuntosählyjä. 

Klikkaa tästä ja lue lisää. TERVETULOA MUKAAN!

0 kommenttia Lisää kommentti