Perjantai 11.7.2014 - 10.45

Uutta perhesählyssä - oma ryhmä 4-6 vuotiaille tytöille

Perhesählyt ovat olleet yksi suosituimmista salibandyn harrastemuodoista SB Vantaan toiminnassa. Perhesählyssä 3 - 6 -vuotias lapsi ja oma aikuinen opettelevat salibandyn perusteita ja pelaavat yhdessä muiden perheiden kanssa ammattimaisen ohjaajan opastuksella.  Uutuutena aloitamme tänä vuonna vain 4-6 vuotiaille tytöille + omalle aikuiselle tarkoitetun perhesählyn, sillä olemme huomanneet, että moni tyttö arastelee poikien raisumpaa menoa. 

Lue lisää ryhmistämme nettisivuilta www.sbvantaa.fi ja ilmoita perheesi mukaan Perhesählyyn! Lisätiedot sähköpostitse sbvantaa@sbvantaa.fi. Tarjolla on myös 5-10 vuotiaiden lasten kortteliliigaa (ent. salibandykoulut), uusia salibandyjoukkueita pojille ja tytöille, nuorison harrastesalibandyä (myös tytöille oma ryhmä) sekä aikuisten salibandykouluja ja kuntosählyjä. 

Klikkaa tästä ja lue lisää. TERVETULOA MUKAAN!

0 kommenttia Lisää kommentti
Keskiviikko 18.6.2014 - 13.45

Ajatteluun vaikuttamista

Oulusta Helsingin kautta Vantaalle päätynyt Pekka Ruokolainen tekee nykyään sitä, mitä on aina halunnut tehdä. Hän on brändinrakentaja toisille yrityksille. Oman yrityksensä, Happy Branding Companyn, Ruokolainen perusti vuosi sitten. Toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin.

0 kommenttia Lisää kommentti
Lauantai 28.6.2014 - 18.00

Ilmoittautuminen syksyn salibandy-, perhesähly ja jumpparyhmiin on alkanut!

Ilmoittautuminen syksyn salibandyryhmiin on alkanut. Tarjolla 5-10 vuotiaiden kortteliigat, 3-6 vuotiaiden ja aikuisten perhesählyt - UUTENA perhesähly 4-6 vuotiaille tytöille - nuorison salibandyn harrasteryhmät, aikuisten salibandykoulut, uudet poikien ja tyttöjen joukkueet sekä perhejumpat. Toimintaa Myyrmäessä/Rajatorpassa, Kivimäen, Kanniston ja Kartanonkosken kouluilla. 

Lue lisää nettisivuiltamme www.sbvantaa.fi ja ilmoittaudu mukaan. Lisätietoja tarvittaessa sähköpostitse osoitteella sbvantaa@sbvantaa.fi. TERVETULOA MUKAAN!

0 kommenttia Lisää kommentti