Piilota X Palauta
Lukijan uutinen

Martinlaakson yhtenäiskoulussa riisutaan kengät

3 Kommentoi

Martinlaakson uudessa vasta remontoidussa Yhtenäiskoulussa joutuvat myös yläastelaiset noudattamaan ala-asteen sääntöjä.
Koululuokkiin ei saa mennä ulkokengät jalassa, vaikka en usko yläastelaisten hyppivän kuralätäköissä ja lumihangissa punaiset Coretex kengät jalassa enkä tuovan näin ollen kuraa luokkiin.
Tsemppiä vaan yläastelaisille ja ehdotankin tempausta, pistäkää kaikki Ihaa-tossut jalkaan luokkiin kuten ekaluokallakin :))

3 kommenttia Kommentoi
Tytteli  

Kommentit

16.8.2012 12:14

Hieno juttu. Jos olisi ollut tarkoitus, että ihminen hautoo jalkojaan jatkuvasti kumi-nahka-muovi-yhdistelmissä, niin varmana evoluutiossa olisi moiset ihmiselle kehittyneet. Ihan aiheellista välillä jättää kengät tuulettumaan eteiseen ja laittaa tossut tai villasukat jalkaan. Miksi muuten jotkut nuoret kulkevat kesäisissä lenkkikengissä -20 asteen pakkasillakin?

16.8.2012 12:53

Ei kyse ole pelkästään kuralätäköiden tuomisesta sisätiloihin. Kun ahdetaan luokallinen teinejä hapettomaan huoneeseen, alkaa lenkkareissa tai talvikengissä kohta porista. Hiki keittää varpaat nahattomiksi perunoiksi ja lemu on tolkuttoman hirveä.

Jokaisessa yläkoulussa voisi olla edelleen kenkien riisumispakko. Kevyet, pulpetin alle potkaistavat sisäkengät ovat myös hyvä ratkaisu.

Ja miksi lenkkarit -20c pakkasessa? Se on kato imagokysymys...

16.8.2012 22:01

Yläastelaiset pitäisi patistaa myös ulos välituntien ajaksi ja luokkiin siksi aikaa kunnon tuuletus.

Osallistu keskusteluun

Tämän kentän sisältö pidetään yksityisenä eikä sitä näytetä julkisesti.
  • Kirjoita rakentavasti, asiallisesti ja keskustelua edistävästi.
  • Älä esitä sukupuoleen, ikään, syntyperään, kieleen, uskontoon, vammaisuuteen tai henkilökohtaisiin ominaisuuksiin kohdistettuja asiattomuuksia.
  • Älä levitä huhuja tai valheita.
  • Käytä asiallista ja hyvää kieltä, älä kiroile.
  • Älä yllytä rikokseen tai väkivaltaan.
  • Älä laita viestiisi linkkejä laittomaan tai epäasialliseen materiaaliin.
  • Älä mainosta.
  • Älä käytä ylipitkiä lainauksia. Jos lainaat jotain toista kirjoittajaa tai sivustoa, mainitse lähde.