Kesän seksikkäin on Hanna-Maria Seppälä!

Hanna-Maria Seppälä kaunistuu kesä kesältä.

Päivi Tuovinen

Tämänkin kesän korkeimmat julkkutiheydet on mitattu Helsingin ulkopuolella eli Pori Jazzissa ja Turun Ruisrockissa. Festarit vetävät silmäätekeviä puoleensa kuin tuore kikkare kärpäsiä, vaikka esiintyjäkaartit olisivat umpisurkeita.

Eräs oli joukosta poissa: Mikko Alatalo. Sen sijaan Mikkoa on nähty Helsingissä täysin uudistuneena miehenä. Niin uudistuneena, ettei meinaa tuntea.

Kyllä, Mikolla on uudet silmälasit, eivätkä ne ole siniset, vaan – uskokaa tai älkää – ruskeat!

Helsingissä on kesän upeaksi kuningattareksi noussut uimari, malli, fysioterapeutti ja ties mitä muuta eli Hanna-Maria Seppälä.

Kampin kytän korviin on kantautunut useita bongauksia Hanna-Mariasta, joka on hyytävien kesäsäiden kunniaksi esiintynyt julkisilla paikoilla suorastaan tyrmäävissä vetimissä eli niukassa, tiukassa topissa ja pikkuruisissa minishortseissa!

Kannelmäen Prismassa rysähti eräältä ukolta munat lattialle, kun Hanna-Maria lipui ohitse!

Hanna-Marian seksikkyys on lisääntynyt samassa tahdissa kuin hänen kansainvälinen kilpailumenestyksensä on hiipunut. MM-kultaahan hän kauhoi jo 2003.

Sopii siis miesten toivoa, että tänä viikonloppuna alkavissa olympialaisissa Hanna-Marian menestys on erityisen heikkoa?

Kampin kyttä luki iltapäivälehdestä, kuinka nyt jo edesmennyt valtakunnanhumoristi ja elokuvanero Pertti Spede Pasanen oli todellisuudessa kärttyinen mies, joka muun muassa uhkaili elokuvakriitikkoa ja oli pitkävihainen.

Kampin kytällä on plakkarissaan lukuisia vastaavia tarinoita Spedestä. Kerrankin Spede kävi erään päätoimittajan kraiveliin kiinni ja varoitti ”mustasta kädestä”, joka ”tulee ja tekee selvää”.

Vaikka Spede oli oma lukunsa, ovat huippuhumoristit ja -koomikot aina totista porukkaa. Esimerkkejä: Jope Ruonansuu, Janne ”hometalo” Kataja, Ismo Leikola… Niinkö se on, että paras huumori kumpuaa aina oman mielen synkistä syövereistä.

Mutta kuka se nököttikään äskettäin Stockmannin rullaportaissa raskaan näköisen kauppakassin ja vielä raskaamman vatsan kanssa? Kylläpä vain, tv- ja radiopersoona Vappu Pimiä.

Taas kerran Vappu näytti, että hänessä on enemmän testosteronia kuin useimmissa miehissä: synnytyksen laskettu aika on syyskuussa, mutta vain pari päivää myöhemmin starttaa Ava-kanavalla Vapun uusi talkshow. Pankaa paremmaksi!

Sopeutumiskykyä osoittaa myös tohtori Pentti ”presidentinpuoliso” Arajärvi, joka näkyy sopeutuneen Hakaniemeen niin hyvin, ettei sen muista asukkaista enää erotu.

Kommentit

Mitä ihmettä sitä sexiä vedetään joka asiaan??
Hanna-Maria Seppälä on uimari eikä mikään sexisymboli!!
Onko ihmiset tulleet kaikki hulluiksi, kun ei ole enää tavallista elämää ollenkaan ei edes urheilu, kun kaikki on pelkkää sexiä.
Kai nyt jokainen kilpa urheilija haluaa itsensä muistettavan hyvistä tuloksista, sekä voitoistaan, eikä mistään sexistä!
Hullu maailma!!

Ellinoora

On toi ihan vee-ceestä vedettyä.

On urheilukilpailut,tai turnaus mikä tahansa,niin pitää aina sexiä tyrkyttää.Kuka on nyt näidenkin kisojen sexikkäin.? Kuka vilauttaa eniten.?

Saako urheilukilpailuissa lisä pointseja jos on kilpailijassa sexiä.
Onko menossa missikisat,pornokisat, vai urheilukisat,ota nyt näistäkin selvää.

Pitääkö sitten valita joka kisojen 3 sexikkäintä mies ja 3 sexikkäintä naisurheilijaa.

Nyt voitaisiin valita..Miss Olympic sex ja Mister Olympic sex

Samalla vois valita aina kisojen Miss Mömmö ja Mister Mömmö.
Nyttenkin on jo ½ tusinaa lontoon kisoihin osallistunutta urheilijaa kärähtänyt kiellettyjen mömmöjen käytöstä.

London Olympick Sex Games 2012

Joopa-joo

Jokaisessa urheilulajissa pitää valita seksikkäimmät kilpailijat.

Ei hän varsinaisilla urheilusuorituksilla olekkaan sitten mitään väliä,
kun sexi ratkaisee kilpailijoiden paremmuuden.

Sama koskee myös muitakin tilaisuuksia,pitää aina valita se tilaisuuden sexipommi.
Ompahan yleisöllä silmänruokaa ja medialla jutunjuurta.

Games

Joopa, joo, toisaalla lehdessä toimittaja kertoo miesurheilijan pistooliammunnasta, muttei puhu mitään sexikkäästä urheilijasta? Tasapuolisuuden nimissä oltaisiin voitu mainita, vaikka oli pistoolissa niin paljon sexikkyyttä, ettei kenenkää ampumana koskaan!
Naiset aina asetetaan sexikkäiksi joka paikassa, eikä heidän saavutuksiaan huomioida.
Kyllä urheilijan täytyy saada olla nimenomaan urheilija suorituksineen, eikä sexistinen miesten silmänruoka, jonka tuloksista ei ole niin väliä, kunhan sexikkyyttä riittää.

Nokinenä & Hanna

Kesän seksikkäin ei pärjännyt Lontoossa.
Miksi ei ,eikö sittenkään ollut tuomareiden mielestä seksikkäin.

No 4,jän vuoden päästä uudelleen silloin on kisat Riossa.
Jos vielä on seksikkäin,niin sinne vaan.

Riiooo hoi,me tultiin banaanilaivalla pois.

Joopa-joo

Eikös miesurheilijat tai ainakin osa heistä ole seksikkäitä? Ainakin painonnostajat, kuulantyöntäjät yms. siinä mielessä, että he ovat mies/poika -asteikolla lähimpänä puhdasta miestä (lihakset, hartiat).

vertailua