Seutulassa elo on juhlaa

Jo perinteeksi muodostuneet Seutulan elojuhlat luovat vilskettä Königstedtin koulun pihapiiriin. Esiintyjäkaartissa on paljon oman kylän väkeä.

Seutulan kyläyhdistys

Vantaan pohjoisosasta löytyy kolkka, jossa ruuhkaa ei tunneta, jollei sellaiseksi lasketa taivaalla pörrääviä lentokoneita.

– Seutula on vähän täällä syrjässä, eikä täällä oikein tapahdu mitään, myöntää Seutulan kyläyhdistyksen puheenjohtaja Kaj Bäckström.

Ei hätää. Seutulassa tiedetään, miten kylä juhlitaan pois näkymättömien rivistä.

Ensi lauantaina 18. elokuuta Seutulan kyläyhdistys järjestää muiden alueen yhdistysten kanssa jo kahdeksatta kertaa Elojuhlat.

Aktiivisten yhdistysten lisäksi Seutulasta löytyy monen alan taitajaa. Tapahtumassa ihastellaan muun muassa seutulalaista tanssiryhmä Nopsajalkaa. Läheltä esiintymään tulevat myös Helsingin pitäjän tanhuajat.

Paikallisten esiintyjien lisäksi trubaduurina ahkeroi poppia, rockia ja ja iskelmiä soittava Tero Rikkonen.

Seutulan ElojuhlatKönigstedtin koululla la 18.8. klo 11-14. Tapahtumassa on puffetti ja arpajaiset.

Kommentit

Sisäpiirin kekkerit? Sellainen, joka haluaa asua kylällä vaikuttamatta asioihin, on näissä piireissä ylenkatsottu. Kylällä asuu varsinaisia ruustinnoja ja totuudentorvia, joilla on ainoa oikea tapa elää tällä kylällä. Ja kun niistä normeista eroat, niin sen kyllä tietää koko kylä.... Tää on kuulkaa yksi oikea "yhteisöön" kuuluvien kehto.

seudulalainen ateisti

Hyvinhän koko Seutulan suuralueella menee yhtä köyttävedetään kuten Riipiläänkö kivilouhos,elikkä vastustus 100%.Siis kaikki mukana on eliittiä olla Seutulalainen rauhallisen luonnon keskellä josta myös tarvittaessa tapellaan.

Riipilästä kajahtaa

Kivilouhoksen vastustaminen tai Riipiläntie kevyenliikenteenväylän kehittäminen ei taida olla ihan sitä "yhteisöllisyyttä" mitä kritisoidaan. Pitkään kylällä asuneet kyllä tietää miten rypäs-ryppään viereen näitä yhteisöläisiä tänne putkahtaa. Ja jos olet eronnut, yksihuoltaja tai leski; eli sulla ei ole ydinperhettä, niin hampaissa olet ja varmasti. Kunpa olisikin vaan nämä maisemaan ja luontoon liittyvät asiat liittyvät tapetilla, koska niistähän ollaan valmiit pitämään kiinni 110%;sesti.

Tapolasta

Allekirjoitan nimimerkkien SEUDUDALAINEN ATEISTI ja TAPOLASTA näkemykset kyläyhteisön ahdasmielisyydestä, elitismistä ja jämähtyneisyydestä. Maahanmuuttajia kylälle ei haluta kun pelätään maan ja kiinteistöjen arvon laskua.

Oikea elitismin takahikiä!

Kekri