Potilas löi lääkäriä päähän

Peijaksen sairaalassa henkilökunta joutuu hälyttämään vartijat paikalle 70-90 kertaa kuukaudessa. Kuvan henkilö ei liity tapaukseen.

Armi Suojanen

Lääkäri puhutti keski-ikäistä miestä Peijaksen sairaalan vastaanotolla Vantaalla, kun mies hermostui saamastaan palvelusta. Hän oli huutamalla valittanut hoidon tasosta, ja sen jälkeen lyönyt itseään vanhempaa naislääkäriä päähän.

Lääkäri kaatui maahan, jonka jälkeen mies heitti häntä painavalla esineellä takaraivoon. Väliin tuli sairaalan muut työntekijät ja kutsui virkavallan paikalle. Poliisi otti miehen kiinni ja aloittaa asian tutkinnan.

Kommentit

Miehekäs mies, ja on osannut ihan vaatia. Eikös joku jossain toisessa keskusteluketjussa kirjoittanut, että veronmaksajilla on oikeus vaatia. Meitä on 5,4 veronmaksajaa, joten kaikki nyrkit tanassa vaatimaan just jullilleen sitä, mitä itse halutaan, muista viis!

asiaihminen

En tiedä tapauksen taustoja, mutta yleensä, jos palvelu on kohteliasta ja ystävällistä,vaikkei aina vastaisikaan potilaan toivomuksia, harva kuitenkaan tyrmää lääkärin ja pamauttaa päähän. Toisaalta osalla menee hilseen yli todella epäkohtelias ja ylimielinen käytös, koska sitäkin ilmenee. Väkivalta ei kuitenkaan ole sallittua, ei henkinen eikä ruumiillinen väkivalta puolin ja toisin.

Tauno

Aivan säälittävää toimintaa hepulta. Tosi rohkea "mies", kun uskaltaa lyödä itseään vanhempaa naista!! Ei lääkärin vastaanotto ole mikään tavaratalo, johon voi mennä valitsemaan haluamaansa...

mä vaan

Raukkis. Ensin lyö niin, että toinen kaatuu, sitten heittää "painavalla esineellä" takaraivoon.
Kivat nyt sulle, jos "vahempi naislääkäri" ei enää uskalla työtään hoitaa! Lääkäripula muutenkin.

Tämä, "yleensä, jos palvelu..." ei pidä paikkansa. 5v päivystyksessä työskennelleenä tiedän, että voi puhua vaikka enkelten kieltä, ja edelleen joillakin on oikeus sekä huutaa, kirota, huoritella, että käydä käsiksi.

Sitäpaitsi, vaikka toinen ihminen sanoisi mitä hyvänsä, ei kenelläkään ole oikeutta lyödä. Tämä opetetaan jo päiväkodissa, joten aikuisen ikään ehtineillä sen pitäisi olla juurtuneena takaraivoon.

Myy

Omakohtaisia kokemuksia on ja nyt tällä viikolla tyttären päiväpoli tähystysleikkaus.En voi muuta kun ylistää Pejaksen asiallisia ja ystävällisiä hoitajia ja lääkäreitä.Kiitos !

varovainen