Epäily: bussikuski kouri 17-vuotiasta tyttöä

17-vuotias vantaalaistyttö kertoi vanhemmilleen, että bussikuski kouri häntä takapuolesta ja vaati pusua. Poliisi tutkii asiaa. Kuvan linja-autonkuljettaja ei liity tapaukseen.

Else Kyhälä

Vantaalainen 17-vuotias tyttö väittää, että bussikuski kouri häntä takapuolesta ja vaati pusua Keski-Vantaalla noin kello 2.30 viime sunnuntaina.

– Tyttäreni oli lähtenyt Rautatientorilta seutubussilla kotia kohti hieman ennen kello kahta. Hän oli nukahtanut bussiin Jumbon kohdalla, kertoo tytön isä.

Bussin päätepysäkillä vielä puoliunessa ollut tyttö oli isän kertoman mukaan havahtunut siihen, että bussikuski tuli herättelemään häntä.

 

Bussikuski oli tarttunut takapuoleen ja vaatinut pusua.”

 

– Bussin ovet olivat olleet kiinni. Bussikuski oli tarttunut takapuoleen ja vaatinut pusua, isä jatkaa.

Hän ei tiedä, oliko tyttö ainoana matkustajana mennyt päätepysäkille asti.

– Kun kuski käpälöi, niin tyttäreni kävi huutamaan, jolloin kuski avasi ovet ja tyttö pääsi pois tilanteesta.

Tytär soitti asiasta vanhemmilleen.

– Kun tytär kertoi meille tapahtuneesta, soitimme hätäkeskukseen ja poliisipartio tuli kotiimme. He ilmoittivat tekevänsä rikosilmoituksen tapahtuneesta, isä jatkaa.

Asiaa selviteltäessä puheissa oli ollut seksuaalinen häirintä, mutta myös raiskauksen yritys.

– Tämä on kova kolaus koko perheelle. Toivottavasti kuljettaja joutuu vastuuseen teostaan.

Rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista ilmoittaa, että asiaa tutkitaan rikosnimikkeellä seksuaalinen hyväksikäyttö.

– Selvittelemme asiaa kuulemalla linja-autonkuljettajaa ja asianomistajaa, Hyvärinen kertoo.

Tyttö oli ollut päihtynyt.

Lisäksi selvitellään, onko tapahtumapaikalla ollut mahdollisesti todistajia.

Kyseistä seutulinjaa liikennöivästä yhtiöstä kerrotaan, ettei väitetystä tapauksesta ollut kantautunut heille vielä mitään tietoa.

Kommentit

Eihän siitä ole kauankaan kuin ulkomaalaissyntyinen bussikuski raiskasi Turussa. Tapahtuneesta voi lukea osoitteessa http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/234715/Kuski+raiskasi+16vuotiaan+naisma...
On ennenkuulumatonta että nykyään ei edes voi luottaa bussinkuljettajiin ilman että joutuu pelkäämään joutuvansa väkivallan uhriksi. Tosin ei se mikään ihme ole kun halpatyövoimaa otetaan mistä sattuu paikkaamaan sitä niin sanottua työvoimapulaa Suomessa vaikka työttömiä on satoja tuhansia.

Rikolliset vankilaan

Hetkinen.... tyttö matkustaa julkisen liikenteen bussissa, ja näin pääsee käymään. Kyllä hän varmaan luotti siihen, ettei kukaan kopeloi tai tule ehdottamaan sopimattomia, vaan toisin kävi.
Ammattiautoilijana tunnen myötähäpeää tapahtuneesta.

nimetön

Täälä kilvan puolustellaan bussikuskia koska hän on mahdollisesti mamu?Sairasta.Tuntuu olevan muodissa nykyään todistella olevansa suvaitseva ihminen.Tilastot puhuu ihan toista näistä teidän ulkomaantuonneista.

Suomi

Kyllä on lieventävä asianhaara, jos kuski oli maahanmuuttaja, sillä monessa maassa yksin liikkuvan naisen asema on aivan toisenlainen kuin Suomessa. Ei sillä, että tekoa sinällään voisi puolustaa, mutta kyllä erilaisesta kulttuurista tulevaa ihmistä pitää ymmärtää. Jos kotiutukseen ohjattaisiin enemmän rahaa ja maahanmuuttajille järjestettäisiin oikein hyvät oltavat, ei tällaisia välttämättä tapahtuisi.

Kaikkien olisi hyvä olla suvaitsevaisia, ja pitää myös muistaa, että erilaiset tavat ja kulttuurien monimuotoisuus ovat osa sitä suurta rikkautta, jota maahanmuuton myötä saamme kokea. Eikö pienet ikävät tapahtumat ole sen rinnalla kuitenkin melko pieni asia?

Ollaan kaikki yhdessä suvaitsevaisia!

Älkää nuolaisko ennen kuin tipahtaa. Viimeisin joukkoraiskaus oli supisuomalaisten tekemä. Suomalaisten tekemien seksirikosten jälkeen eivät persut "maahanmuuttokriittiset" älähdä sanallakaan. Onko siis seksuaalirikokset suomalaisille sallittu ja ulkomaalaisilta kielletty ilo?

asiaihminen

Jos "persuilla" tarkoitat Perussuomalaisia, he ovat kyllä vaatineet raiskauksista kunnon tutkimuksia ja rangaistuksia. Myös supisuomalaisille raiskaajille.

Raiskaaja kuuluu ihmisolioista alhaisimpiin, on hän sitten suomalainen tai ei.

Tapsa.

aika sairas ajatusmaalma sulla että pitää jonkun ihmisen kärsiä siitä että monikuttuurisuus kukoistaa, maahanmuuttajiin satsataan jo muutenkin satoja miljoonia euroja vuodessa ja tasan tarkkaan tietävät mitä täällä saa tehdä ja mitä ei, ei kulttuurin tavoilla voi sentään kaikkea suvaita suomessa

pena stadi

Romanov vaihtaa nimimerkkiä kuin paitaa, mutta kirjoitusten sisältö, tyyli ja ilmiasu pysyy aina vaan samana.

Vaan kuulkaapas, jos asialla oli hyvinkin pikimusta kuski ja hänellä huono suomi. Yritti mies herätellä humalassa nukkuvaa ja lopulta nostaa pepustakin, jos siitä virkistyisi ja lähtisi. Ties vaikka hoki "Psoi psoo pou" taitamatta sanoa kuin romanov, että "Pois autosta likka, alas laputtaa tiehes". Toinen siinä humalatilastaan johtuen tulkisi sanan "Pusuu pusu puu".

Tai sitten ei tapahtunut yhtään mitään, vaan tyttö kertoi tarinan jottas isukki projisoisi raivonsa myöhäisestä kotiintulosta kuskiin eikä tyttöön ;) Hohhoijaa.

asiaihminen

Kuskille ei ole kerrottu, että Suomessa ei saa käydä käsiksi naiseen ilman naisen lupaa. En ota kantaa onko kuski kanta-suomalainen vai etno-suomalainen. Syy on kuitenkin Suomen valtiossa, joka ei selvästi ohjeista sitä, että vaikka muissa kulttuureissa naista voi hyväksikäyttää niin meillä se ei ole ennen ollut tapana.

Urpo Juntti

Niin no 60-luvun Leppävaarasta tulee mieleen Inga Myllärin tapaus, siinä tosin ei sitten selvitykkään noin vähällä...ja siihen aikaan 100% kuljettajista oli suomalaisia että silleen...

jepjep666

Ei kannata koskea matkustajaan....kyllä ne varikolla sitten heräilevät...varsinkin talvella.Ei tule väärinkäsityksiä ainakaan.Itse en uskolla tyttöjä/naisia mennä herättelemään.Voi tulla potkut,ja käräjät raiskauksesta.

eksu

Tietty tyyppi kirjoittaa useammalla nimimerkillä ja yrittää synnyttää mielikuvan lukuisista "maahanmuuttokriittisistä" ja yhtenäiskulttuurista kuin Jehovan todistajien kokouksessa ikkään. Lukijoiden kannalta olisi fantastista, jos tyyppi elävöittäisi jorinoitaan kehittelemällä väittelyn nimimerkkiensä välillä ;)

asiaihminen

Emeriitius on taas unohtanut päivän lääkkeet ,tovottavasti toimitus on valppaana ja poistaa sairaaloiset jorinat.Romanov ei ole tätä ennen kirjoitellut riviäkään tästä keskusteluaiheesta joten taitaa emeriitius nyt olla ihan pihalla kuka vaihtaa ja kirjoittaa milläkin niminmerkillä.Ja sitäpatsi, mitä se emeriitiukselle yleensäkään kuuluu kuka kirjoittaa ja millä nimimerlillä.

romanov

Tähän piti kirjoittamani, että sorry ja otetaan opiksi, mutta kun tuo romanov on niin hymyilyttävän yksinuottinen, samoin se varovainen :)

asiaihminen

Jupi jupi jupi...taas päästiin asiaan ihan lennokkaan mielikuvituksen voimin!

Itselläni vastaavanlainen kokemus 20v, Hesan puolella, selvin päin. Bussi tyhjä muista matkustajista, oma pysäkkini päättäriä edeltävä. Kuljettaja ei avannut ovea, vaan huusi, että jutellaan vähän päättärillä...

En ollut kiinnostunut "juttelusta", vaan kovaäänisesti vaadin ulospääsyä. Onneksi metsätieltä tuli koiran kusettaja ja katsoi ihmeissään bussiin päin.
Ukko (ihan muuten supisuomalainen!) päästi ulos, enkä häntä toista kertaa sillä reitillä enää nähnyt - luojan kiitos.

Ammatti, kuin ammatti, niin äijissä riittää moneen lähtöön. Näitä pervompiakin.

Myy

Mitä hemmettiä sillä on väliä minkä värinen kuski on tai onko matkustaja humalassa vai ei.

Ei matkustajaa saa kouria, olkoon sitten minkä ikäinen tahansa.

Minua taksikuski yritti saada tekemään todella oksettavaa tehtävää hänen sukukalleuksilleen.
Olin jo maksanut matkan niin hän tarttui kiinni ja yritti pakottaa. Onneksi pääsin karkuun.

En ollut humalassa ja tämä tapahtui 90 luvulla. Ei ollut mikään pimeä taksi.

En säikähdykseltäni kerinnyt ottaa rekkaria muistiin, joten ukko pääsi karkuun.

Vivatsu

Hyvät kyseisen lapsen vanhemmat:
MIKSI lapsenne matkustaa aamuyöstä suuressa kaupungissa öiseen aikaan ("juoppobussilla") yksin? Missä on vanhemmuutenne? Lapsi huostaan tuollaisilta vastuuttomilta vanhemmilta!!! Lapsi jätetään heittelle ja sitten itketään, kun hänelle tapahtuu ikävää suurkaupungin yössä. Kyseiset vanhemmat: ÄLY HOI, ÄLÄ JÄTÄ! Vanhempien vastuuta ei poista se, että tyttö oli selvinpäin tai edes se, että lapsi olisi saatettu bussille saakka. Mitä lapsi tekee tuohon aikaan bussissa nukkuen, kun hänen pitäisi olla KOTONAAN nukkumassa???

Portsari Rane

Jäbädäbädäbäduu ittelles! Silti toivoisin, että poliisi aikanaan tiedottaisi, kuis tämän päihtyneen neidon isukin tekemän tutkimuspyynnön kanssa kävi. On nimittäin viime vuosina ollut niin runsaasti näitä jokeen sitomissatuja ja joukkoraiskausunelmia, että jokaiseen alkaa suhtautua vähintään epäillen.

asiaihminen

Sinä nyt epäilet kaikkea. Ettäs kehtaat väittää näitäkin unelmiksi ja saduiksi. Hyi he.....tti.
Mutta tuo on tyypillistä vanhan skuben logiikkaa.

Vivatsu

Ai etteikö Salossa varhaisteinin pakettiautoon kaapanneet ja joen penkereille sitoneet "mustat miehet" olleet mielikuvitusta? Tyttöhän itse tunnusti satuilleensa, motiivinaan todennäköisesti huomiontarve. Parisuhdedraamat ovat myös poikineet perusteettomia ilmiantoja tilanteista, joissa kuviteltu tekijä ei ollut enää mailla eikä halmeilla.

Satuilu alkoi hommafoorumin ja suomen sisulaisten voimistumisen myötä jo monta vuotta sitten.

Turunseudulta oleva nainen sai 11.9.2008 vankeustuomion satuilusta ja siitä, että syytön pidätettiin. 1-2 vuotta sitten oli oikea buumi näistä satuilusta, mallikuntina Tampere ja Kotka. Yksi jos toinen satuili tulleensa raiskatuksi Kaisaniemen puistossa. Virtuaalinen polvihousuinen (sic!) musta mies oli Malmilla kopeloinut virtuaalista kesämekkoista pikkutyttöä.

24.6.2011 Aamulehden mukaan nuori nainen sai tuomion perättömästä ilmiannosta: "Ajattelemattomuus ja keksitty raiskaus johtivat sakkoihin Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Oikeus antoi tuomion tapauksessa, jossa 19-vuotias nainen valehteli poliisille tulleensa raiskatuksi toukokuussa." Tekijöinä oikein kolme kuviteltua mustaa miestä.

Tällainen satuilu muistuttaa 1930-luvulla Saksalla natsien levittämää huhumyllyä juutalaisista. Natsit leimasivat juutalaiset arjalaisten naisten raiskaajiksi, häpäisijöiksi ja rodun saastuttajiksi. Käytäntö kuitenkin osoitti, että juutalaiset halusivat olla ja avioitua keskenään ja 99 % viis veisasi katolisista tai protestanteista.

Täällä armaassa isänmaassamme yleinen ilmapiiri ja esimerkiksi kaveriporukassa olevat nahkapäät ja persut saavat nuoret ja vanhat naiset satuilemaan ja pyrkimään huomion kohteeksi.

Näitä raiskausunelmia on viime vuosina luettu liian monta. Aivan liian monta, ja se jos mikä on onneton juttu. Eikä satuilu ole leimannut vain mustaihoisia miehiä, vaan satuilulla on leimattu myös entisiä puolisoita ja seurustelukumppaneita. Satuilu on onneton juttu nimenomaan niiden naisten kohdalla, jotka on raiskattu tosielämässä. Pelkkiä naispuolisia perillisiä omaavana en ymmärrä, miten tyttö / nainen voi tehdä tällaista hallaa itselleen ja muille!

asiaihminen

Huh, Asiaihminen, älä anna verenpaineen nousta. Uskotaan kyllä. Iltalehtien lööpit päästävät aivopieruja liikkeelle päivittäin. Sitten pöllömpi kansanosa ryhtyy ankkaotsikoiden perusteella kuvittelemaan ja jauhamaan mitä milloinkin. Ja tottahan se toki on, kun lehteen on painettu.

Tosikkokansa uskoo joka lauseen, jos se omaan arvomaailmaan sopii, ja ryhtyy juorupuhelintekniikalla asiaa paisuttelemaan. Tämä sopii vallan mainiosti niille, joilla on esim rasistinen luonnevamma. Itsenäinen ajattelu, päättely ja tutkiminen ovat täysin hukassa!

Tämäkin artikkeli on otsikoitu: " Epäily - bussikuski kouri...". Siis epäily. Ihan vaan tiedoksi sekin, että mulkvisteja löytyy sekä tummista että vaaleista miehistä!

Myy

Bussinkuljettaja jo tuomittu kirjoitteluista päätellen. Kumma että häntä epäillään, mutta ei humalaista "pissistä" perättömistä puheista.

totuus ilmi

Toimittaja Jussi Vehkasalo - jos vielä olet toimittaja. On aika kertoa, miten poliisitutkinnassa kävi?

Rehellisesti! Jos joku kouri jotakuta, niin faktat pöytään. Jos ei kourinut, niin faktat pöytään. Journalismin eettisillä säännöillä on merkitystä meille tavan tallaajille. Toki meikäläiset vanhat hämyt ymmärtävät teinien julkisuushakuisuuden ja jättävät sen arvoonsa. Vaan kun liipataan rasistisia arvoja ja asenteita, on Suomen kaltaisessa sivistysmaassa selkeitä sääntöjä, joita noudattaa, arvon Vehkasalo!

asiaihminen