Uhittelu pukukopissa vie VilleGallen parketille

VilleGallen mukaan kemia opettaja Kia Lehmuskosken kanssa toimii. - Minulla on luonnollisesti koko kisan paras ope, mies hehkuttaa.

Toni Tervo

Jääkiekkojoukkue Pietarinkadun Oilersin pukuhuoneessa puhe kääntyi taannoin Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmaan. Räpduo JVG:n toinen osapuoli VilleGalle uhosi joukkuekaverilleen, ohjelman toiselle juontajalle Mikko Leppilammelle, osallistuvansa heti, jos häntä pyydetään mukaan.

Nyt, jokin aika myöhemmin, VilleGalle seisoo puku päällä ja tyylilleen uskollisesti lenkkarit jalassa tanssiohjelman parienpaljastustilaisuudessa yhdessä tanssiopettajansa Kia Lehmuskosken kanssa.

– Silloin kun Ville heitti kopissa osallistuvansa, sanoin hänelle, että mene ihmeessä. Nyt kun sitä tuossa katselee ei voi kuin todeta, että sanojensa mittainen jätkä, Leppilampi naurahtaa.

– Luulen, että Ville tulee olemaan tulevalla kaudella kova. Ainakin jäällä hän liikkuu todella liukkaasti.

VilleGallen lisäksi tanssimaan heittäytyvät tänä vuonna, Sari Multala, Antonio Flores, Amin Asikainen, Baba Lybeck, Erja Lyytinen, Krisse Salminen, Ristomatti Ratia, Jippu ja Risto Kaskilahti.

VilleGalle itse arvioi omia mahdollisuuksiaan maltillisesti.

– Mukana on kovia kilpailijoita, mutta meillä on Kian kanssa todella hyvä kemia. Odotan hommaa innolla, sillä pidän haasteista. Omiin vahvuuksiini kuuluu kova harjoittelumotivaatio.

– Tavoitteena on harjoitella päivittäin ja joskus kaksi kertaa päivässä, Lehmuskoski jatkaa.

Valssin tai lattareiden taitaminen ei perinteisesti ole ainakaan lisännyt räppäreille tärkeää katu-uskottavuutta. VilleGalle ei tästä ole huolissaan ja vakuuttaa omien tukevan häntä kilpailun tiimellyksessä.

– Jotain kuittia totta kai varmaan tulee, mutta esimerkiksi Jaren kanssa puhuimme hommasta ja se oli ihan ok. Koutsi tulee olemaan tukena katsomossa niin kuin aina.

JVG on viime vuosina lisännyt räjähdysmäisesti suosiotaan. Vuonna 2011 Leijonien kultajuhlissa esiintyminen ja kaksi peräkkäistä kesähittiä ovat taanneet Jarelle ja VilleGallelle aseman nuorten suosikkeina. Suosio on näkynyt kesän festareilla jopa duon tyylin suorana kopiointina.

– Keikoilla olen nähnyt tätä ilmiötä ja muun muassa parturi kertoi, että nuoret jannut ovat pyytäneet saada tukkansa leikatuksi samanlaiseksi kuin Jarella. Onhan se mageeta, VilleGalle fiilistelee.

– Onhan tuollaisessa asemassa tietty vastuu, mutta sanoin jo aikoinaan, että en aio julkisuuden vuoksi muuttaa sitä, mitä olen. Aion tehdä asioita ihan samalla tavalla kuin olen tehnyt niitä 15-vuotiaasta saakka, mies julistaa.

Tanssii Tähtien kanssa alkaa sunnuntaina klo 19.30 MTV3:lla.