Paikalliset

VAV Asunnot on Vantaan kilpailukykyisin vuokranantaja

Vantaan kaupungin omistama VAV Asunnot Oy tarjoaa äskettäin tehdyn kyselytutkimuksen perusteella kilpailukykyisimmät ja turvallisimmat vuokrasopimukset Vantaalla.

Vuoden 2013 lopulla toteutetussa tutkimuksessa vantaalaisia vastaajia pyydettiin arvioimaan kaupungissa toimivia eri vuokranantajia. Vastaajista useampi oli kiinnostunut VAV:n vuokra-asunnoista kuin minkään muun vuokrataloyhtiön vastaavista.

Finnish Consulting Groupin toteuttaman kyselyn vastaajista 46 prosenttia sanoi VAV:n olevan vuokratasoltaan kilpailukykyisin vuokranantaja Vantaalla. VAV oli kilpailukyvyltään ykkönen, toiseksi tullutta VVO:ta piti kilpailukykyisimpänä 23 prosenttia, ja muilla vuokranantajilla vastaavat prosenttiosuudet olivat pienemmät.

Vastaajista 35 prosenttia puolestaan totesi VAV:n tarjoavan turvallisimmat vuokrasuhteet Vantaalla. VAV piti kärkeä VVO:n kanssa, jonka vuokrasuhteet arvioi turvallisimmaksi 34 prosenttia vastaajista. Muilla vuokranantajilla nämä osuudet vaihtelivat 2 ja 17 prosentin välillä.

– Keskeisin tehtävämme on tarjota laadukkaita ja kohtuuhintaisia koteja vantaalaisille, ja myös vuokrasopimukset ovat perinteisesti meillä olleet pitkäaikaisia. Mukavaa huomata, että vantaalaiset tuntevat nämä ominaisuutemme ja arvostavat niitä, sanoo VAV:n toimitusjohtaja Teija Ojankoski.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu