Paikalliset

Waterland-festivaali Espoon Serenassa myös ensi vuonna

Näin bailattiin Espoon Serenassa tänä vuonna.

Toni Tervo

Waterland-festivaali järjestetään Espoon Serenassa myös ensi vuonna. Viime viikonloppuna pidetty tapahtuma keräsi runsaan 4 000 hengen loppuunmyydyn yleisön ja onnistui niin hyvin, että festivaali saa jatkoa. Kyseessä on Pohjoismaiden suurin vesipuistotapahtuma.

– Paikalla oli tuhansia ihmisiä, mutta tapahtuma sujui ilman minkäänlaisia järjestyshäiriöitä, kertoo Waterland-festivaalin pääpromoottori Heikki Liimatainen.

– Myös artistit kiittivät järjestelyitä. Saimme niin paljon positiivista palautetta, että päätös ensi vuodesta oli helppo tehdä. Waterland järjestetään vuonna 2015 maaliskuun 6. ja 7. päivinä, Liimatainen jatkaa.

Waterland-festivaali esitteli viime perjantaina ja lauantaina yleisölle maamme parhaita DJ:tä, ulkomaisia tähtiä sekä elektronisen tanssimusiikin viimeisimpiä virtauksia.

Yksi pääesiintyjistä oli DJ/tuottaja Mark Knight, joka omistaa yhden maailman tunnetuimmista levy-yhtiöistä, Toolroom Recordsin.

Muita artisteja olivat muun muassa Orkidea & Friends –konsepti, jossa nähtiin päätähtenä brittiläinen Solarstone sekä kotimaiset Super8 & Tab, Suomen hard-soundin isä Proteus, maamme suosituin naispuolinen DJ Milla Lehto ja monista yhteyksistä tunnettu Efo.

Lisäksi lavalle nousivat muun muassa yhdysvaltalaisen Ultra Music -levy-yhtiön Suomen-suurlähettiläs Heikki L, YleX:n perjantai-illoista tuttu Orion, Heavyweight DJ:n Lovetone, Something Good, Afecto DJs, UPI sekä R3D:n vakiokasvo Zinar Yaman.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu