Martinlaakson neuvolaan jättiremontti – 2000 asiakasta lähtee evakkoon

Parisentuhatta Martinlaakson neuvolan asiakasta saa kesän aikana palvelunsa muualta, kun neuvolarakennus remontoidaan. Kuvan vauva ei liity tapaukseen.

Päivi Tuovinen

Martinlaakson neuvolassa alkaa laajamittainen peruskorjaus, jonka vuoksi neuvola suljetaan 17. kesäkuuta alkaen. Remontti kestää näillä näkymin syyskuun loppupuolelle saakka.

Remontoitavia tiloja on käyttänyt parisentuhatta henkeä.

- Martinlaakson neuvolan asiakkaana on noin 1 800 lasta ja parisensataa raskaana olevaa naista, laskee palvelupäällikkö Arja Ruponen.

Neuvolan ilmanvaihtoa parannetaan remontin ansiosta tuntuvasti: ilmanvaihtokoneet ja ikkunat uusitaan, samoin ulkoseinien tiivistystä kunnostetaan. Kehno ilmanlaatu on ollut ongelmana neuvolassa jo pitkään.

Viime vuonna remontin kohteena oli samassa rakennuksessa sijaitseva koulu, jossa myös tehtiin ilmastoinnin parannustöitä.

Koko kesän kestävän neuvolaremontin aikana Martinlaakson neuvolan palvelut hajautetaan. Asiakkaat ohjataan 17.6.-8.8. Martinlaakson terveysasemalle sekä Kanniston ja Myyrmäen neuvolaan.

Ruotsinkieliset neuvola-asiakkaat puolestaan saavat kesällä palvelunsa Tikkurilan neuvolasta. Neuvolan käytössä on 11.8. alkaen toimitiloja myös entisessä Myyrilän päiväkodissa.

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu