Paikallisurheilu

PK-35 Vantaan Sanni Franssista Veikkauksen kuukauden pelaaja

Naisten liigan kesäkuun pelaajaksi valittu Sanni Franssi (vas.) johtaa sarjan maalipörssiä yhdessä Sanna Saarisen (oik.) kanssa.

Kalevi Hämäläinen
Veikkauksen kuukauden pelaajan tittelin sai kesäkuussa Naisten Liigassa PK-35 Vantaata edustava Sanni Franssi .

Kuukauden pelaajan valinnan suorittaa perinteisesti Jalkapallon pelaajayhdistys eli pelaajat itse.

Hyökkääjänä pelaava 19-vuotias iski kesäkuun neljässä ottelussa viisi maalia onnistuen viimeistelyssä kaikissa taistoissa. 14 maalillaan hän jakaa sarjan maalipörssin kärkisijan joukkuetoverinsa Sanna Saarisen kanssa.

– Olen löytänyt rentouden tekemiseen ja on oikeastaan mennyt todella hyvin. En olisi itse edes osannut kuvitella, että voisin pelata tällaista kautta, Franssi iloitsee Suomen palloliiton verkkosivuilla.

Parhaillaan Franssi kisaa Espoon-leirillä paikasta naisten alle 20-vuotiaiden MM-kisoihin Kanadaan. Lopullinen 21 pelaajan joukkue julkaistaan torstaina.

– Vähän jännittää, mutta toivottavasti olen mukana. Se on ollut iso tavoitteeni koko kauden ajan. Meitä on täällä yhteensä kuusi hyökkääjää ja kuka tahansa voi päästä kisoihin. Valmentajilla on varmasti vaikea valinta edessä.

Naisten liigassa toisena majaileva PK-35 Vantaa pelaa vielä kaksi peliä ennen MM-kisataukoa. Lauantaina vieraaksi Myyrmäkeen saapuu Merilappi United, jolloin myös Franssi palkitaan valinnastaan.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu