Viihde

Peliarvio: FIFA 15 on jalkapalloa jaloimmillaan

Fifan kaunis ulkokuori kätkee sisäänsä ehyen ja kauttaaltaan laadukkaan pelikokemuksen.

Pelialan historia tuntee tuhansia erilaisia pelikäännöksiä jalkapallosta, mutta tiukan kilpailun vuoksi vain muutama pelisarja on pärjännyt äärimmäisen kovassa kilpailussa.

EA Sportsin FIFA-sarja on virallisen lisenssinsä vuoksi menestynyt markkinoilla loistavasti. Vuosittain lanseerattu uutuuspäivitys on perinteisesti tuonut mukanaan vain pieniä päivityksiä, mutta hurjista myyntiluvuista päätellen ostajat ovat aina pitäneet uudistuksia investoinnin arvoisina.

FIFA 15 on tehty uutta konsolisukupolvea silmälläpitäen. Vaikka peli on saatavissa myös vanhoille konsoleille, alusta alkaen uutuuslaitteille rakennettu peli kannattaa hankkia vain uutuuslaitteille. Tehojen lisääntyminen näkyy erityisesti upeassa ulkoasussa: pelaajien animointi on yksityiskohtaista ja pelistadionit ovat suorastaan hykerryttävän kauniita.

Kaunis ulkokuori kätkee sisäänsä ehyen ja kauttaaltaan laadukkaan pelikokemuksen. Hyvän ohjattavuuden ja virallisen lisenssin ansiosta pelituntuma on loistava ja pelaaminen aidosti hauskaa. Hinta-laatu-suhdetta kirii entisestään loistava verkkopeli, joka tarjoaa pelattavaa kuukausiksi.

FIFA 15

EA Canada

PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360

Ikäsuositus 12

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Viihde

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu