Paikalliset

Satojen ikäihmisten ateriakuljetuksista vastaava yhtiö konkurssiin Vantaalla

Yhtiön toteuttama lämminaterioiden jakelu kattaa koko Vantaan kaupungin alueen. Kuvituskuva.

Päivi Tuovinen

Satojen vantaalaisten ikäihmisten lämminateriakuljetuksia hoitava Myllymäen Kuljetus Oy on asetettu konkurssiin. Yrityksen konkurssipesä jatkaa ateriakuljetuksia toistaiseksi normaalisti.

– Konkurssipesä hoitaa kuljetuksia ainakin seuraavat kaksi viikkoa. Teemme parhaamme, jotta saamme jakelun pyöritettyä. Sitten katsotaan uudestaan, yhtiön toimitusjohtaja Ossi Myllymäki sanoo.

Yhtiön toteuttama lämminaterioiden jakelu kattaa koko Vantaan kaupungin alueen. Sen piirissä on tällä hetkellä reilut 600 ikäihmistä.

Lämminateriakuljetusten ohella yhtiö on vastannut 35 auton voimin myös Vantaan kaupungin erityisoppilaiden, kehitysvammaisten sekä ikäihmisten päivätoimintakuljetuksista.

Vantaan terveyspalveluiden johtaja Timo Aronkytö kertoo olevansa tietoinen konkurssista.

– Jos asiakas ei saa tuttua taksia, hän ottaa yhteyttä siihen sosiaali- tai vanhustyöntekijään, joka hänelle palvelun on järjestänyt. Oman tutun työntekijän kautta saa tietoa siitä, miten korvaavat palvelut järjestetään, Aronkytö sanoo.

Myllymäen kuljetus Oy:n kalustoon kuuluu 18 linja-autoa sekä 60 pienoisbussia, joista suurin osa on varustettu invahissillä. Lisäksi yhtiöllä on kuusi taksia.

Myllymäen Kuljetus Oy asetettiin konkurssiin viime viikon perjantaina.

Hakijana oli Verohallinto.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu