Paikallisurheilu

Kiekko-Vantaan ja Itä-Helsingin Kiekon juniorit kohtaavat ”talviklassikossa”

Kiekko-Vantaan ja Itä-Helsingin Kiekon vuonna 2003 syntyneet pojat pelaavat ulkoilmaottelun Pukinmäen tekojääkaukalossa.

IHK

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.

Tämä vanha sanonta toteutuu konkreettisesti huomenna keskiviikkona 4. helmikuuta, kun Kiekko-Vantaan ja Itä-Helsingin Kiekon vuonna 2003 syntyneet pojat pelaavat ystävyysottelun.

Juniorijääkiekkoilun paikalliseksi talviklassikoksi ristitty ulkoilmaottelu alkaa keskiviikkona kello 17 Pukinmäen tekojääkaukalossa, osoitteessa Kenttätie 3.

IHK pelaa toisen samanlaisen pelin keskiviikkona 25. helmikuuta Iceheartsissa pelaavia ikätovereitaan vastaan. Tuokin ottelu alkaa iltapäiväviideltä Pukinmäessä.

Kumpikin tapahtuma on katsojille ilmainen.

Tapahtuman tarkoituksena on antaa pojille käsitys niistä olosuhteista, joista nykyinen jääkiekkobuumi sai alkunsa – ja samalla tietysti kunnioittaa ulkourheiluperinnettä.

Tämänikäiset pojat ovat harjoitelleet ja pelanneet koko ikänsä jäähalleissa, joten ulkoilmapeli on heille erilainen kokemus.

– Tuleva peli on mukavaa vaihtelua arkiselle sarjapelaamiselle niin pelaajille kuin joukkueen taustahenkilöillekin, toteaa IHK:n vastuuvalmentaja Mika Mäntynen .

IHK on Pohjois- ja Itä-Helsingissä toimiva jääkiekkoilun erikoisseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota pääkaupunkiseudulla asuville ja jääkiekkoilusta kiinnostuneille mahdollisuus harrastaa kunto- ja kilpakiekkoa. Mukana toiminnassa on eri-ikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia.

Seuran toiminta keskittyy pääasiassa Malmin jäähalliin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu