Paikalliset

Entisen Vahinkopalvelun tilalle yli sata asuntoa Tikkurilaan – tulossa myös lähikauppa

Viertolaan rakennetaan yli sata uutta asuntoa. Kuvituskuva.

Sirpa Repo

Etera rakennuttaa yli sata asuntoa Tikkurilan Viertolaan osoitteeseen Osmankäämintie 7. Osoitteessa sijaitsi aiemmin Vahinkopalvelu ja TH-market.

Varte Oy:n kehittämään Asunto Oy Vantaan Osmanheikkiin tulee 117 asuntoa ja noin 350 neliön suuruinen päivittäistavarakauppa. Lisäksi yhtiöön tulee 43-paikkainen autohalli. Sopimuksen arvo on noin 23 miljoonaa euroa.

–Vuokra-asuntojen kysyntä on edelleen vahvaa, ja eläkeyhtiölle asunnot ovat turvallisia sijoituksia. Tämän hankkeen myötä Eteran parhaillaan rakenteilla olevien asuntojen määrä nousee yli kahdensadan, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta sanoo.

Viertolan kerrostalokohteen rakentaminen alkaa heti, ja asunnot valmistuvat tammikuussa 2017. Asuntojen vuokrattava huoneistoala on yhteensä 5 587 neliötä.

Varte Oy on rakennusalan perheyritys, jonka toimitusjohtajana toimii Heikki Koho ja seuraavaa sukupolvea edustaa yleisjohdossa ja oman asuntotuotannon parissa toimiva Harri Koho. Yrtiys on ollut toiminnassa noin 20 vuotta.

– On erittäin hienoa saada Etera yhteistyökumppaniksi ja sijoittajaksi kehittämäämme asuinkerrostalohankkeeseen Vantaalla. Hanke on meille merkittävä askel vahvistaessamme asemaamme pääkaupunkiseudun asuntorakentajana. Nyt sovittu hanke nostaa tilauskantamme yli 90 miljoonan euron ja antaa meille siten hyvän perustan kehittää ja vahvistaa osaamistamme edelleen, kertoo Varten hankekehityksestä vastaava johtaja Janne En .

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu