Makumaailma

Palkittu Paul Hickman ja Kari Aihinen yhdistävät voimansa – uusi ravintola avautuu kesällä

Savoyn keittiöpäällikkö Kari AIhinen (vas.) ja ravintola Groteskin ravintolatoimenjohtaja Paul Hickman ryhtyvät ravintoloitsijoiksi uuteen ravintolaan, joka avautuu kesäkuussa Helsingin kauppatorin laidalla sijaitsevaan torikortteliin.

Juuso Syrjä

Suomen parhaaksi arvostettu ravintolapäällikkö Paul Hickman aloittaa Kari Aihisen ravintoloitsijapartnerina kesäkuussa Helsingin kauppatorin laidalla avautuvassa ravintolassa.

Hickman siirtyy ravintoloitsijaksi Groteskin ravintolatoimenjohtajan paikalta.

Hickman on työskennellyt aiemmin myös Michelin-tähditetyn Demon ravintolapäällikkönä ja valmennusyhtiössä ravintola-alan ammattilaisten valmentajana. Vuoden 2016 Pro-gaalassa Hickman palkittiin ravintolapäällikkö-hovimestari-sommelier-palkinnolla.

Uusi ravintola avautuu kesäkuussa kauppatorin laidassa sijaitsevaan Apteekinkulmaan. Tiloissa on aiemmin sijainnut ravintola Fishmarket, joka sulki ovensa vuodenvaihteessa.

Kyseessä on Royal Ravintoloiden kanssa yhteistyössä perustettava ravintola. Royal Ravintolat on testannut vastaavaa ravintoloitsijamallia jo The Cocksissa.

Aihisen ja Hickmanin ravintolan tarkempi konsepti julkistetaan myöhemmin keväällä.

– Uskomme, että se oikea on löytynyt ja sen myötä voimme tuoda Helsinkiin jotain sellaista, mitä täältä vielä puuttuu, Hickman vihjaa konseptista.

Royal Ravintoloiden toimitusjohtaja Aku Vikströmin mukaan Hickman ja Aihinen ovat saaneet vapaat kädet ideoita ravintolaa.

– Helsingin arvokkaimpiin kuuluva lokaatio toki asettaa kovat odotukset uudelle ravintolalle, hän sanoo.

Ravintoloitsijaksi ryhtyvä Kari Aihinen jatkaa yhä myös Savoyn keittiöpäällikkönä. Aihinen on vastannut Savoyn keittiöstä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Savoyn keittiöpäällikkö ryhtyy myös ravintoloitsijaksi15.1.2016 11.04

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu