Puheenaihe

Yllättääkö kyselyn tulos? Penkkiurheilevat sinkut haluavat enemmän seksiä kuin ne, jotka eivät katso urheilua

Seuranhakupalvelun tutkimuksen mukaan penkkiurheilevista sinkuista isommalla osalla oli suuremmat seksihalut kuin niillä sinkuilla, jotka eivät katso urheilua.

Johanna Erjonsalo

Penkkiurheilua harrastavat sinkut haluavat enemmän seksiä kuin ne sinkut, jotka eivät katso penkkiurheilua, väittää Eliittikumppani-seuranhakupalvelun tutkimus.

Seuranhakupalvelu teki tutkimuksen suomalaisten sinkkujen liikunta- ja penkkiurheilutottumuksista ja niiden vaikutuksesta näiden seksikkyyteen, itsevarmuuteen ja seksinhaluihin. Tutkimuksessa käytettiin aineistona 10 589 seuranhakupalvelun jäsenen persoonallisuustestissä antamia vastauksia. Vastaajista 5 472 oli naisia ja miehiä 5 117.

Tutkimuksen mukaan urheilua katsovista mies- ja naissinkuista hieman suurempi osa kuin ei-urheilua katsovista ilmoitti omaavansa suuret seksihalut.

Esimerkiksi urheilua katsovista naisista 57 prosenttia ilmoitti, että heillä on suuret seksihalut. Niistä naisista, jotka eivät katsoneet urheilua, suuret seksihalut oli 52 prosentilla.

Miespuolisilla sinkuilla ero oli prosenttiyksikköinä tarkasteltuna suurempi kuin naispuolisilla: urheilua katsovista miehistä 73 prosentilla oli kovat seksihalut. Niistä miehistä, jotka eivät katsoneet urheilua, 65 prosentilla oli kovat seksihalut.

Tutkimus toi esiin myös toisen, ei ehkä niin yllättävän tuloksen. Sen mukaan urheilua tai liikuntaa harrastavat mies- ja naissinkut tunsivat olonsa seksikkäämmiksi, itsevarmemmiksi ja heillä oli myös kovemmat seksihalut kuin ei-kuntoilevilla ja urheilevilla sinkuilla.

Katsotko urheilua?

Kyllä, ja tykkään seksistä
54% (25 ääntä)
En
24% (11 ääntä)
Kyllä, mutta eihän se liity seksiin
22% (10 ääntä)
Ääniä yhteensä: 46

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu