Makumaailma

Vipinää vanhan Königin paikalla – Uusi ravintola lupaa: meemejä, irtokarkkeja, korkkarikirppis ja ilmaiset popparit

Meemit seikkailevat Mikonkadun uudessa ravintolassa.

Ruutukaappaus

Mikonkadusta on tullut tuulinen paikka. Köningin vanhalla paikalla avaa tänään ovensa taas uusi ravintola, kun Michelistä päivitetään VENN. Omistajana uusimmassakin nuorennusleikkauksessa pysyy SOK, mutta konsepti vaihtuu. Luvassa on muun muassa tuunattuja popcorneja, irtokarkkeja ja viinejä.

Michel oli avoinna viimeistä kertaa aprillipäivänä. Eurooppalaista ruokaa tarjoillut moderni valoisa ravintola korvasi Suomen vanhimpiin ravintoloihin kuuluneen Königin keväällä 2015.

Kyseessä ei ole perinteinen viinibaari."

Tiistaina 25. huhtikuuta samoissa tiloissa avautuu uusi ravintola VENN. Alakerrassa jatkaa meksikolaistyylinen katuruokapaikka Shanghai Cowboy.

VENNin juomavalikoimassa pääpaino on viineissä, mutta kyseessä ei ole perinteinen viinibaari.

– Viinin maisteluun liittyy tietynlainen etiketti, jonka vuoksi tavallinen ihminen voi kokea kynnyksen astua sisään viinibaariin liian suureksi. VENNissä kynnys on niin matala, että se on jo kuoppa, lupaa markkinointipäällikkö Susanna Hagelstam.

Juoman lisäksi ravintolasta saa ruokaa, mutta ei kuitenkaan perinteiseen alku-, pää- ja jälkiruokatyyliin. Annokset on suunniteltu jaettaviksi. Herkkunälkään helpotusta tuo irtokarkkipiste, josta asiakas saa itse valita omat lempi-irtokarkkinsa.

Ravintolan sisustus on Flock Helsingin Anna Kyyhkysen käsialaa. Visuaaliseen ilmeeseen kuuluvat piirretyt meemihahmot. Meemit on tuotu mukaan sisustukseen seinämaalauksin ja niitä käytetään markkinointiviestinnässä.

Joka kuukauden ensimmäisenä VENNsdaynä järjestetään teemallisia tapahtumia, kuten selfiekuvauskoulutus tai korkkarikirppis.

Ravintola VENN (Mikonkatu 4), avoinna 25. huhtikuuta lähtien.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Ravintolamyllerrys jatkuu – 1892 perustettu ”Kuningas” lopetti2.4.2015 09.35

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu