Minne mennä

Maistelussa vastuullista ruokaa

Kokki Mikko Lehmuskallio valmisteli vastuullisia annoksia Sustainable Meal -työpajassa maaliskuussa 2017.

Ensi lauantaina Dixin kävijöillä on mahdollisuus helliä makunystyröitään, kun La Pasteria Italiana, Kahvi Charlotta ja pientuottajat tarjoavat vastuullisen ruoan ja kahvin maistiaisia.

Maistatustilaisuus on jatkoa vastuullisen ruoan työpajalle, jonka Ilmastokatu-hanke järjesti Tikkurilan ravintoloille ja kahviloille maaliskuussa 2017. Sustainable Meal -työpajassa ravintolat pääsivät maistelemaan ja kehittämään vastuullisia aterioita ja saivat kattavan tietopaketin ruoan vastuullisuudesta.

Ravintoloille annettiin myös mahdollisuus selvittää miten vastuullisen annoksen voi helposti muokata nykyisen ruokalistan pohjalta. Sustainable Meal -tarralla merkittyjä vastuullisia annoksia voi bongata lähitulevaisuudessa La Pasteria Italianan ruokalistalta.

Nyt myös asukkailla on tilaisuus tutustua vastuulliseen ruokaan.

Vastuullisia makupaloja ja tiedostavia ravintoloita Tikkurilassa! 29.4. kello 13–15 Kauppakeskus Dixissä (Ratatie 11, 3 krs.). Järjestäjinä Vantaan Ilmastokatu ja Sustainable Meal. Tilaisuus on osa Dixin laajennusosan avajaisten ohjelmaa.

Lisää aiheesta: 

Vantaalla valmistetaan nyt vastuullista suklaata26.2.2017 18.05
Suomalaisyritykset keräsivät pisteitä vastuullisuudesta – Fazer ja S-ryhmä loistivat palmuöljyvertailussa21.9.2016 19.25
Jasper Pääkkönen: Ravintoloiden pitää tehdä vastuullisia valintoja10.1.2015 15.00
Lainsäädäntö ei yksin turvaa ruokaketjun ympäristövastuullisuutta19.7.2014 16.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu