Puheenaihe

Allas Sea Poolin avajaiset siirtyvät – Katajanokan kaupunkikeidas auki vasta viikon kuluttua

Allas Sea Poolin työmaalla näytti alkuillasta 4. toukokuuta tältä.

Jussi Vehkasalo

Helsingin Katajanokalla sijaitseva Merikylpylä Allas Sea Pool ei aukea odotetun mukaisesti, kertovat Rakennusliike Lehto Group Oyj sekä Helsinki Allas Oy. Huomiselle perjantaille suunnitellut avajaiset siirtyvät rakennusteknisistä syistä.

– Valitettavasti rakennus ei ole vielä käyttöönotettavissa, koska rakennustyöt ovat vielä kesken. Jatkamme yhteistyötä rakennusliikkeen kanssa vielä viikon päivät. Haluamme sen jälkeen avata viimeistellyn merikylpylän asiakkaillemme, kertoo Allas Sea Poolin toimitusjohtaja Timo Metsälä.

Ravintola, kahvila ja seminaaritilat avataan yhdessä altaiden ja saunojen kanssa.

– Tänään torstaina pidetyn käyttöönottotarkastuksen jälkeen päätimme urakoitsijan kanssa jatkaa viimeistelytöitä. Haluamme, että asiakaskokemus on kaikin puolin kunnossa ja avaamme ensi viikon lopuksi. Tiedotamme lisää alkuviikosta, jatkaa Metsälä.

Allas Sea Pool -merikylpylä tarjoaa uusia tapoja nauttia Itämerestä kaupungin keskeisimmällä paikalla. Allas on auki ympäri vuoden ja tarjoaa elämyksiä ja virkistäytymismahdollisuuksia niin kaupunkilaisille kuin matkailijoille Kauppatorin kyljessä.

Allas Sea Pool on kaupunkikeidas, jossa on mittava allasalue ja mittava saunakokonaisuus.. Altaalle mahtuu kerralla 3 500 henkilöä, joka mahdollistaa jopa 10 000 kävijää päivässä.

Uuden päärakennuksen myötä Allas on uusi näköalapaikka ja puutarhamainen keidas eteläisimpään merenrantaamme. Se on maa- ja merialueineen lähes hehtaarin kokoinen pala kaupungin keskustaa. Allas haluaa tarjota helsinkiläisille nykyaikaisen hyvän elämän keitaan kaupungin sydämestä.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Allas Sea Poolin uusi päärakennus valmistuu pian – vuokrasopimusta jatkettu24.3.2017 19.10
Huh-huh, kerralla 2787 uutta ravintolapalvelupaikkaa!27.4.2017 07.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu