Ruoka

Suomalaiset kaupungit pääsevät Coca-Colan etikettiin – "Ensimmäinen kerta"

Tältä näyttävät Coca-Colan ensi kesän erikoisetiketit.

Lehdistökuva

Helsinki, Kerava ja Lapin Saariselkä sekä 20 muuta suomalaista paikkakuntaa saa nimensä suositun kolajuoma Coca-Colan etikettiin.

Helsinki ja Kerava pääsevät kansainvälisesti kovaan seuraan, sillä etiketeissä noteerataan kuuluisia paikkoja, kuten Ibiza ja Havaiji.

Kerava on listalla siksi, että se on Coca-Colan panimopaikkakunta Suomessa.

– Kerava on Coca-Colan kotikaupunki Suomessa ja siksi haluamme antaa sille oman etiketin, Suomen Coca-colan viestintäpäällikkö Théa Natri kertoo.

Coca-Colan Suomessa valmistaa keravalainen Sinebrychoff. Keravan nimellä varustetut pullot tulevat myyntiin toukokuun lopussa.

– Tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalaiskaupungit näkyvät etiketeissämme, Natri sanoo.

Keravan kaupungin viestintäpäällikkö Susan Mykrä uskoo Keravan oman pullon olevan varma kesähitti ja keräilyharvinaisuus.

– Olemme erittäin ilahtuneita ja innoissamme pääsystämme Coca-Cola-pullon etikettiin ja siten osaksi maailmanlaajuista kampanjaa ja hauskaa ilmiötä, Mykrä sanoo tyytyväisenä.

Kesän lomapullot ovat jatkoa muutaman vuoden takaiselle suomalaisilla etunimillä varustetuille pulloille. Tämän kesän kampanjaan on valittu 72 kohdetta eri puolilta maailmaa, joiden joukossa on niin suurkaupunkeja, eksoottisia rantakohteita kuin myös pikkukaupunkeja.

23 suomalaista kohdetta sijoittuvat eri puolille Suomea ja edustavat eri vuodenaikoihin sopivia kohteita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Ruoka

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu