Puheenaihe

Kaupunginjohtaja Nenonen lähtee – "Aika miettiä asioita ja arvoja toisesta näkökulmasta"

Kari Nenosella ovat edessään eläkepäivät.

Juha Salonen

Vantaan kaupunginjohtaja Kari Nenonen aikoo jättää pestinsä tammikuussa 2018. Nenonen ilmoitti asiasta kesken maanantaisen kaupunginvaltuuston kokouksen.

– Minulla tulee eläkeikä vastaan marraskuussa ja lupasin hoitaa tätä virkaa eläkeikään asti. Olen luvannut perheelle, että kun tulee eläke niin papalla on enemmän aikaa olla ja leikkiä lasten kanssa, Nenonen sanoo.

Nenonen ei halua olla virassa "kovin paljon pidempään" kuin tammikuuhun asti, joten hän toivookin että uutta kaupunginjohtajaa lähdetään etsimään heti. Hän kertoo sopineensa jo alustavasti kaupunginhallituksen uuden puheenjohtajan Sari Multalan (kok.) kanssa, että eroilmoitus käsitellään hallituksen ensimmäisessä kokouksessa elokuussa.

Nenonen toivoo, että uusi kaupunginjohtaja valitaan pian ja Nenonen voisi työskennellä ja opettaa uutta johtajaa ylimenokauden ajan.

– Tämä on ollut kuluttavaa, raastavaa, palkitsevaa ja antavaa, mutta nyt on aika miettiä muita asioita ja arvoja toisesta näkökulmasta. Teen päätöksen nyt, jotta hakuprosessi voisi käynnistyä, Nenonen summaa.

Kaupunginjohtaja aikoo työskennellä virassaan täysipainoisesti aina eroonsa saakka.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat