Puheenaihe

Tikkurila Festivaali teki sateesta huolimatta historiaa – Katso 360-video uusitusta festivaalialueesta

Tikkurila festivaali teki oman kävijäennätyksensä.

Toni Tervo
Vantaan Hiekkaharjussa perjantaina ja lauantaina pidetty Tikkurila Festivaali teki historiaa.
 
Vaikka lauantaina varsinkin alkuiltapäivästä sade ja ukkonen piinasivat festarikansaa, tapahtuma teki kaikkien aikojen kävijäennätyksensä. Festivaali myytiin loppuun molempina päivinä, eli paikalle saapui yhteensä 25 000 festivaalivierasta.
 
– Osasimme ennakoida hyvää kävijämäärää ennätyksellisen ennakkomyynnin pohjalta, mutta viidenneksen kasvu viime vuoteen ja loppuunmyyty tapahtuma olivat meille todellinen yllätys, kertoo Tikkurila Festivaalin perustaja Jan Grehn.
 
Grehnin mukaan menestys takaa sen, että Tikkurila Festivaali järjestetään myös ensi kesänä.
 
Katso alta 360-video uusitusta festivaalialueesta. Videota voit katsoa joko virtuaalilaseilla tai ilman niitä. Jos katsot videota  tietokoneen ruudulta, tartu hiiren osoittimella kiinni ruudusta ja pyöritä näkymää nähdäksesi ympärillesi. Jos katsot kännykällä, kuvaa voi pyörittää sormen avulla. Videon voi myös pysäyttää ja katsella ympärilleen rauhassa.
 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Tikkurila festivaalien surkea loppu: mies puukotti toista riidan päätteeksi22.7.2017 13.57
Tikkurila Festivaali liittymässä Ruisrockin ja Ilosaarirockin seuraan – Katso loppuunmyyty avajaispäivä kuvina21.7.2017 22.26
Kuvankaunis Elina-morsian järjesti tuoreelle Ilkka-sulhaselleen koskettavan yllätyksen festarin lavalla – miehellä ei ollut aavistustakaan mitä tapahtuisi21.7.2017 18.32

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu