Mege, 18: Harrastan nyrkkeilyä ja nyt olen kilparyhmässä

Mege, 18.

Vantaan nuorisopalvelut

Mege, 18: ”Oikea nimeni on Mergim. Sain lempinimeni pelatessani junnuna jalkapalloa. Valmentaja halusi minulle lyhyen ja ytimekkään kutsumanimen. Nykyään kaikki kaverinikin kutsuvat minua Megeksi.

Asuin ennen Kotkassa, mutta muutimme Vantaalle kun olin viidennellä luokalla. Lopetin kaikki harrastukseni, mutta haaveilin taistelulajien harrastamisesta.

Aloitin vuonna 2015 nyrkkeilyn. Kävin muutaman vuoden tavallisen joukkueen treeneissä ja nyt olen kilpailuryhmässä. Mulla on pian elämäni viides matsi. Haluan otella mahdollisimman kokeneita vastustajia vastaan, sillä siirryn pian aikuisten sarjaan. Tähän mennessä olen nyrkkeillyt EM- ja SM-voittajien kanssa.”

100 nuorten tarinaa on Vantaan kaupungin nuorisopalvelujen kuvaprojekti. Juhlavuoden kunniaksi toteutetussa hankkeessa julkaistaan uusi kuva ja tarina joka päivä, aina itsenäisyyspäivään saakka.

Kuvia julkaistaan joka päivä Vantaan kaupungin sivuilla. Vantaan Sanomat on mukana yhteistyökumppanina ja kuvia julkaistaan lehden verkkosivuilla sekä Vantaan Sanomien Facebook-sivulla.

Written by:

Ota yhteyttä