Myyrmäen urheilupuistoa uudistetaan miljoonilla - tätä kaikkea on luvassa

Myyrmäen urheilupuistoa uudistetaan vaiheittain vuodesta 2019 alkaen. Jalkapallostadionin tuntumaan tulee muun muassa uusi lähiliikuntapaikka.

Juha Salonen

Myyrmäen urheilupuistoa uudistetaan lähivuosina. Vantaan kaupungin suunnitelmissa on muun muassa selkeyttää urheilupuiston liikenne- ja pysäköintijärjestelyjä.

Tarkoituksena on, että jatkossa urheilupuistossa voisi urheilutapahtumien lisäksi järjestää entistä enemmän myös muita ulkoilmatapahtumia.

Uuttakin on luvassa. Urheilupuiston keskiosaan, jalkapallostadionin tuntumaan, tulee uusi skeittipaikka ja lähiliikuntapaikka, jotka kannustavat vantaalaisia ottamaan urheilupuiston paremmin käyttöön myös arkena.

Alueella parannetaan myös valaistusta.

Muutostöitä tehdään vaiheittain vuosien 2019–2022 aikana. Kaikkiaan uudistustöihin on varattu noin 6 miljoonaa euroa, josta Myyrmäen urheilupuiston liikunta-alueen osuus on noin 5,6 miljoonaa euroa ja Myyrmäenmetsän sekä Naulapuiston osuus noin 0,4 miljoonaa.

Written by:

Mia Lindström

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Myyrmäen urheilupuistoa uudistetaan – kommentoi suunnitelmia netissäJätemäelle halutaan kahdet uudet portaat – Alamäkipyöräilijöille aidattu alueMyyrmäen kirjasto pian kiinni: "pientä pintaremonttia" – Pähkinärinteessä edelleen vain kirjastoautoOnko tämä mies kuvannut sinua Myyrmäen kaduilla? Kuvasi saattaa löytyä pian kirjastaMush luo Myyrmäkeen innovaatiomuusia – "Potentiaalia täällä on vaikka mihin"Vanhuksille lisää vuokra-asuntoja Myyrmäkeen – "Suurin syy ympärivuorokautiseen hoitoon on muistisairaus"