Ducksin valmentajalta kovaa tekstiä cup-häviön jälkeen – "Pelasimme luokattoman surkeasti"

Alpár Szabó keräsi ottelussa tehot 8/+6. Arkistokuva.

Tero Vähämäki

Kautensa kolmella tappiolla aloittaneen Vantaa Ducksin avausvoitto antaa yhä odottaa itseään.

Raision Loimu höyhensi Ankat eilisessä Suomen cupin ottelussa tyylipuhtaalla 3–0 voitollaan.

Vierailijoiden surinamelaishakkuri Gino Naarden kuritti korsolaisia iskemällä tehot 16/+11. Kotijoukkueen tehokkain oli Toni Kankaanpää tehoilla 14/+9.

Viime kaudella Ducks sai sarjaan lentävän lähdön. Vantaalaisten aloitus on tänäkin syksynä ollut pelillisesti kelvollinen, vaikkei voittoja olekaan vielä herunut. Eilen nähty repsahdus sai kuitenkin joukkueen valmentajan, Ismo Tuomisen avaamaan sanaisen arkkunsa.

– Me pelasimme luokattoman surkeasti. Pelaavaa kuusikkoa on tätä menoa tiivistettävä, vaikka olen pyrkinyt antamaan mahdollisuuden nuorille pelaajille. Aggressiivisuus puuttui ja on luokatonta meiltä, ettemme ensimmäisessä erässä tahdo saada syöttöä verkon yli. Nyt on ryhdistäydyttävä. Tällä pelillä emme voita ketään, valmentaja suomi omiaan lehdistötilaisuudessa.

Myös joukkueen kapteeni, Toni Kankaanpää antoi tiukkasanaista palautetta joukkueelle. Seuraikonia harmitti luokaton esitys kaksisataapäisen kotiyleisön edessä.

– Nyt on joukkueella on peiliin katsomisen paikka. Tänne ei kannata tulla yleisön eteen tällaisella esityksellä pelaamaan. Suomen Cup ei ole toki päätavoitteemme, mutta kyllä meidän aina pitää näyttää parasta osaamistamme. Nyt on löydettävä tosissaan tekemisen asenne, Kankaanpää sanaili.

Ducksin seuraava ottelu on jo lauantaina. Korsolaiset matkaavat Toijalaan Mestaruusliigan otteluun Akaa-Volleyta vastaan.

Written by:

Tero Vähämäki

Ota yhteyttä