Poliisi tutkii pahoinpitelyä Bar Bäkkärin edustalla

Kuvituskuva

ESM arkisto

Poliisipartio sai hätäkeskukselta kolmen aikaan yöllä ilmoituksen, jonka mukaan Helsingin Pohjoisella Rautatiekadulla Bar Bäkkärin kohdalla oli tapahtunut pahoinpitely ja uhri olisi jäänyt maahan makaamaan.

Ilmoituksen mukaan epäilty tekijä olisi poistunut paikalta pitkin Pohjoista Rautatiekatua Arkadiankadun suuntaan. Ilmoituksen mukaan tekijällä oli yllään sininen takki ja hän oli naisen seurassa. Toinen poliisipartio havaitsikin sinitakkisen miehen naisen seurassa Pohjoisen Rautatiekadun ja Arkadiankadun risteyksessä.

Pahoinpitelystä epäilty mies myönsi poliisipartiolle tapelleensa Bar Bäkkärin edustalla. Mies kertoi lyöneensä ravintolan ulkopuolella toista miestä, joka oli hetkeä aiemmin ravintolan sisällä lyönyt häntä. Hän oli halunnut selvittää tilanteen ulkona ja oli lyönyt miestä baarin edessä kerran. Kun iskun jälkeen maahan kaatunut mies oli yrittänyt nousta ylös, hän oli lyönyt uudestaan, jolloin mies oli jäänyt maahan makaamaan.

Tapahtumalla oli useita silminnäkijöitä.

Pahoinpideltyä miestä hoidettiin tapahtumapaikalla ambulanssissa. Ambulanssi vei hänet sairaalaan. Vammojen vakavuudesta ei ollut yöllä tietoa.

Epäilty toimitettiin poliisin tiloihin kiinniotettuna. Asiaa tutkitaan pahoinpitelynä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.