Puheenaihe

Jätti-Lidl avautuu huomenna – "Keskustamyymälöille on kysyntää"

Lidl vahvistaa asemiaan Helsingin ytimessä.

Lidlin mediakuva

Kampin Graniittitaloon avautuu lauantaina 14. lokakuuta Suomen suurin Lidl.

Lidlin mukaan se on esimerkki kaupunkien keskustojen vetovoimasta ja vastaus kaupunkilaisten tarpeisiin. Myymälälle on remontoitu avarat lähes 2000 neliön tilat Graniittitalon katutasoon.

Omien konseptoitujen rakennustensa lisäksi Lidlillä on myymälöitä kauppakeskuksissa ja muissa vuokratiloissa, joiden myyntipinta-ala vaihtelee noin 500 neliöstä nyt lähes 2000 neliömetriin.

– Suuri koko ei ole meille itseisarvo, vaan tärkeintä on olla siellä, missä asiakkaat ovat. Tällä hetkellä muuttoliike kaupunkeihin ja niiden keskustoihin on merkittävä kehityskulku, joka ohjaa meidänkin investointejamme, Lidl Suomen toimitusjohtaja Lauri Sipponen sanoo.

Lidl on kuluvana vuonna avannut Helsingin kantakaupungissa myymälät Makkaratalossa Citycenterissä, Lönnrotinkadulla ja Kalliossa Neljännellä linjalla.

– On hyvä asia, että tähänkin dramaattisissa merkeissä tyhjäksi jääneeseen liiketilaan löytyi uusi toimija ja keskusta säilyy elävänä ja elinvoimaisena, kaupunkiympäristön apulaispormestari Anni Sinnemäki totesi lehdistötilaisuudessa, viitaten Anttilan konkurssiin, jonka myötä tila Kampissa vapautui.

Sisäänkäynti Lidliin on Salomonkadulta Kampin keskuksen ja Tennispalatsin kulmalta. Myymälän värimaailma on Lidlin uusimman myymäläilmeen mukaisesti harmaa.

Erityisen paljon tilaa on annettu käyttötavaralle ja tavallista Lidl-myymälää suurempi koko näkyy asiakkaille myös leveinä käytävinä.

Myymälä työllistää noin 30 kaupan alan ammattilaista. Aukioloaika on arkisin ja lauantaisin klo 7–22 sekä sunnuntaisin klo 10–22.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Lidliä uhkaa nyt boikotti – pahoittelut eivät riittäneet ristikohussa2.10.2017 12.28
Oletko jo käynyt? Tallinnan halvin ruokakauppaketju on tuntematon monelle17.8.2017 06.36
Mitä nyt Lidl? Toinenkin ruokakauppa meni ohitse halvemmuudessa3.4.2017 07.56

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu