Puheenaihe

Nyt se varmistui: Yli 50 000 ihmistä kerännyt rockfestari jättää pääkaupunkiseudun

Kuvituskuva

kuvituskuva

Viime vuonna Vantaan Vehkalassa yli 50 000 kävijää kerännyt Rockfest siirtyy pidettäväksi Hyvinkäälle. 

Rockfest järjestetään ensi kesänä Hyvinkään lentokentän uudella konserttialueella nelipäiväisenä jättitapahtumana.

Järjestäjien mukaan jokaiselle festivaalipäivälle on luvassa mittava maailmanluokan supertähti pääesiintyjäksi. 

Lisäksi kuvassa on lukuisia muita koti- ja ulkomaisia artisteja.

– Viimevuotinen Rockfest oli niin suosittu, että Vantaan festivaalialueelta loppui tila kesken ja meidän oli pakko löytää tapahtumalle uusi paikka. Hyvinkään lentokenttä antaa meille mahdollisuuden kehittää Rockfestistä Ruotsin Sweden Rockin ja Englannin Downloadin kaltainen huipputason rockfestivaali, kertoo festivaalin markkinointijohtaja Jyri Heikkinen tiedotteessa.

Ensi kesänä tapahtuma on 6.–9. kesäkuuta.

– Rockfest tulee olemaan K-18-tapahtuma, jolloin asiakkaiden viihtyvyys paranee entisestään, kun alueelle ei tarvita erillisiä anniskelualueita, ja jonottaminen vähentyy huomattavasti. Lisäksi tapahtumassa kiinnitetään erityisen suuri huomio majoitus- ja liikennejärjestelyihin. Festivaalialueelle tulee laaja camping-alue ja runsaasti parkkipaikkoja, Heikkinen kertoo.

Heikkisen mukaan Hyvinkään sijainti hyvien kulkuyhteyksien päässä mahdollistaa festivaalivieraille helpon pääsyn alueelle. Hyvinkäälle pääsee junilla ja linja-autoilla, lisäksi kaupunki on hyvin Tampere–Helsinki-valtatien varrella.

Artisteja ensi kesän Rockfestiin aletaan julkistaa lokakuun aikana. Ensimmäisenä on vuorossa Suomeen viimeistä kertaa saapuva "stadionluokan esiintyjä", jonka nimi julkistetaan kahden viikon kuluessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu