Puheenaihe

Satu haluaa olla seuraava Metal Angel – ''Tatuoinnit ja metallisuus olivat hirveä haloo''

Lohjalainen Satu Kataja-Portti tavoittelee Metal Angel -titteliä.

Tomi Norrby

Miss Rock -kisa on noussut viime vuosina melkoiseen suosioon, mutta se ei ole suinkaan ainoa kilpailu, jossa tatuoinnit ja muu rouhea ulkonäkö sallitaan.

Muutaman vuoden järjestetyssä Metal Angel -tapahtumassa etsitään ''metallisemman tyylin pr-tyttöä'', jolta sujuvat niin juontaminen kuin mallintyöt.

Finaalissa mukana oleva Satu Kataja-Portti uskoo, että kisassa ratkaisee asenne.

– Tässä ei haeta kaikkein kauneinta. Mukana ei ole mitään ulkonäköön tai kokoon liittyvää, vaan meitä on ihan kaikennäköisiä ehdokkaita, kertoo lohjalainen Kataja-Portti.

Metal Angel -tapahtumassa kampanjoidaan ajankohtaisen lasten ja nuorten hyvinvointiin liittyvän hyväntekeväisyyskohteen vuoksi. Tänä vuonna kohteena on nuorten ja nuorten aikuisten päihdetyö. Viime vuonna hyväntekeväisyyskohteena oli mielenterveystyö.

– Yritämme mainostaa kilpailua, sillä kaikki varat, joita saamme kerättyä, menee hyvänteväisyyteen. Kukaan meistä tule saamaan penniäkään, ei edes järjestäjät.

Kilpailun perusti Saara-Maria Karlström-Rantala kolme vuotta sitten.

– Hän on aikoinaan voittanut Miss Rovaniemi -kilpailun. Hän sai hirveästi kritiikkiä siitä, että miten hän voi kilpailun voittaa, kun hänellä on tatuointejakin. Hän tekee kyllä mallinhommiakin, mutta tatuoinnit ja metallisuus olivat hirveä haloo siellä päin Suomea. Sitten hän päätti, että hän järjestää tällaisen kilpailun. Koko ajan kisa vain kasvaa, Kataja-Portti kertoo.

Kataja-Portti työskentelee arkityönsä ohella Mannerheimin Lastensuojeluliitossa perheliikunnan vetäjänä.

– Kaikki hyväntekeväisyys on lähellä sydäntäni, hän toteaa.

Finaali kilpaillaan Rovaniemellä helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna. Voittaja pääsee muun muassa työskentelemään mallitoimisto Matinén alaisuudessa.

Metal Angel Facebookissa: https://www.facebook.com/metalangelkilpailu/

Metal Angel Instagramissa: @metalangeltapahtuma

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu