Puheenaihe

Pähkinärinteen nuorisotila ja kirjasto aukeavat tammikuussa

Pähkinärinteen kirjasto on ollut suljettuna sisäilmaongelmien vuoksi reilun kahden vuoden ajan. Kirjastoa on remontoitu ja se aukeaa tammikuussa.

Marika Lumme/Arkisto

Pähkinärinteen nuorisotila ja kirjasto avataan tammikuussa.

Tila on ollut suljettuna sisäilmaongelmien vuoksi. Tilaa on remontoitu ja muun muassa rakenteita on uusittu. Syksyllä nuorisotilan toimivuutta testattiin pienimuotoisella toiminnalla, josta saatiin kaupungin mukaan hyviä kokemuksia.

Mantelikujalla sijaitseva nuorisotila aukeaa 10. tammikuuta ja on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13–20.30 ja perjantaisin kello 15–22.30. Tilassa työskentelee nuorisotyön ammattilaisia. Kaupungin mukaan nuorisotilan aukioloaikoina paikalla on myös kirjaston henkilökuntaa.

Muutoin kirjasto toimii omatoimikirjastona maanantaista perjantaihin kello 7–12. Omatoimiaikana tilassa voi lainata ja palauttaa aineistoja, noutaa varauksia ja lukea lehtiä. Omatoimiaikana tilaan pääsee kirjastokortilla ja lainauksessakin käytettävällä tunnusluvulla.

Tiistaisin ja torstaisin tilassa on kaupungin mukaan tarkoitus järjestää toimintaa päiväkotiryhmien, koulujen ja muiden yhteisöjen kanssa. Erilaista kerhotoimintaa, muun muassa kokkikerhoja, järjestetään joka viikko.

Tilassa tulee toimimaan myös Pähkinärinteen koulun iltapäiväkerho.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Pähkinärinteen nuorisotilalla erikoinen kokeilu: Kaksi työntekijää testaa sisäilmaongelmista kärsinyttä tilaa27.9.2017 06.40
Myyrmäen kirjasto pian kiinni: "pientä pintaremonttia" – Pähkinärinteessä edelleen vain kirjastoauto19.9.2017 19.30
Ehdotus: Pähkinärinteen kirjasto seurakunnan pyöritettäväksi – "Tässä on mahdollisuus ajatella uudella tavalla"18.5.2017 07.05
Mielipide: Miten käy Pähkinärinteen nuorten, kun kunnon nuorisotilaa ei ole?17.5.2017 07.30
Sisäilmaongelmista kärsineen nuorisotilan kohtalo auki Pähkinärinteessä – Nyt pohditaan, laitetaanko työntekijät testimielessä rakennukseen14.5.2017 08.05

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat