Puheenaihe

Länsimetro hautasi Kirkkonummen miehen autohaaveet – "Työmatka lyheni melkoisesti"

Metron liityntäliikenne Espoossa on sujunut Kantvikissa asuvan Jussi Halosen mukaan ainakin keskiviikkona mallikelpoisesti.

Päivi Tuovinen

Kirkkonummen Kantvikissa asuva Jussi Halonen on enemmän kuin tyytyväinen tänään alkaneeseen länsimetron uuteen liityntäliikenteeseen.

Ensimmäistä kertaa linjan 173Z bussireitillä matkustanut Halonen arvioi, että hänen työmatkansa Tapiolan länsipuolelle Tontunmäkeen lyheni kymmenisen minuuttia.

– Nyt työmatka kestää enää alle 40 minuuttia, joten ero on suhteessa melkoinen, Halonen myhäili keskiviikkoaamuna Matinkylän bussiterminaalissa.

Jussi Halonen pitää muutosta niin hyvänä, että ei aio jatkossakaan hankkia itselleen henkilöautoa.

– Kyllä ne autohaaveet voi nyt hyvällä syyllä haudata, sillä yhteydet ovat nyt aika tavalla parantuneet. Minulla on asunto myös Lauttasaaressa, joten sinnekin pääsee nyt kätevästi metrolla, Halonen arvioi.

Halonen vaihtaa siis jatkossakin liityntäliikenteen bussista metroon Matinkylässä. Etukäteen on laskettu, että tavallisena arkipäivänä Matinkylän metroasemaa käyttää noin 31 000 henkilöä, mutta vielä tällä viikolla määrä jäänee alle puoleen normaalista.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu