Paikallisurheilu

Paha jalkavamma päätti lupaavan hyökkääjän viime kauden – nyt hän on palaamassa kokoonpanoon: "Odotan innolla pääseväni pelaamaan"

Kuvituskuva.

Sirpa Repo

Naisten Liigassa pelaava PK-35 Vantaa on julkistanut tehneensä ensi kautta koskevan jatkosopimuksen Ronja Ikosen kanssa.

Kaksi vuotta sitten Vantaan Jalkapalloseurasta Punamustiin siirtyneen Ikosen viime kausi päättyi ennenaikaisesti. Kauden kolmannessa sarjapelissä sattunut loukkaantuminen on pitänyt hyökkääjän pois pelikentiltä.

Kuntoutuminen on kuitenkin sujunut hyvin ja Ikosen pitäisi toipua kevään aikana jälleen pelikuntoon.

– Kuntoutus etenee tosi hyvin ja etenen pikkuhiljaa kohti pelilupaa. Odotan tietysti innolla pääseväni pitkän kuntoutuksen jälkeen jälleen pelaamaan ja kehittymään taas entistä enemmän, Ikonen kertoi joukkueen sivuilla.

Vantaalaisjoukkueen päävalmentaja, Jari Väisänen, odottaa Ikosesta joukkueelleen arvokasta target-pelaajaa.

– Ronjan kaltaisia hyökkääjiä ei ole Suomessa kovin paljoa. Hän on äärettömän hyvä kohdehyökkääjä ja maalintekijä. Sellaisia apuja joukkue tarvitsee aina. Ensin hänet pitää kuitenkin saada kuntoon, mukaan harjoituksiin ja sen myötä hiljalleen myös peleihin, Väisänen kommentoi.

Valmentaja ei kuitenkaan halua mennä asioiden edelle.

– Kaikkein tärkeintä on saada Ronja kuntoon ja saada hänelle sitten peliminuutteja. Viime kaudella hän sai kuntoon päästyään peliaikaa, mutta sitten tuli harmillinen loukkaantuminen ja syksyllä vielä lisää vastoinkäymisiä. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että Ronja on taas tulossa kuntoon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu