Minne mennä

Tytön ja variksen kausi jatkuu Tikkurilan Teatterissa

Tyttö ja varis -näytelmän on ohjannut Carita Välitalo.

Leena Koivisto

Tikkurilan Teatterissa jatkuu Sirkku Peltolan kirjoittaman Tyttö ja Varis -näytelmän esityskausi. Teatterinjohtaja Carita Välitalon ohjaama näytelmä sai pääkaupunkiseudun ensi-iltansa Vantaalla viime lokakuussa.

Peltolan uusin näytelmä kertoo neljästä eri-ikäisestä, erilaista elämäntilannetta läpikäyvästä ihmisestä. Silti he painivat hyvin samankaltaisten kysymysten parissa. Keskeisenä niissä on se, löytyykö rohkeutta kohdata toinen ihminen ja antautua ystävyydelle.

Näytelmä antaa Peltolalle ominaisesti äänen pienille ihmisille. Tuttuun tapaan vakavia asioita käsitellään lempeästi ja huumorillakin on sijansa. Rooleissa nähdään Nina Tikka, Marja Ristola, Timo Luotonen ja Markus Ukkola.

Suomen Näytelmäkirjailijat ja Käsikirjoittajat ry:n Lea-palkinnon saajaksi ehdolla oleva näytelmän kevään ensimmäiset lisäesitykset ovat tarjolla la 13.1. klo 19 ja su 14.1. klo 15.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Altavastaajana kauteen lähtenyt Tikkurilan Tiikerit on näyttänyt jo hampaitaan – viikonloppuna napsahti avausvoitto25.10.2017 07.00
Tarinaihminen luotsaa koulua ja teatteria – Tikkurilan Teatterin johtaja ohjasi samaan syksyyn kaksi Sirkku Peltolan näytelmää12.10.2017 22.20
Teatteriprojekti Tikkurilassa toi Jenni Kokanderin elämään uuden rakkauden28.10.2017 19.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu