Puheenaihe

Hurja takaa-ajo päättyi metalliaitaan – "Miehet löytyivät vanhainkodin sisäpihalta pusikkoon piiloutuneina"

Kuvituskuva

Johanna Erjonsalo / Arkisto

Helsingin poliisi ajoi henkilöautoa takaa usean poliisipartion voimin torstai-iltana kymmenen aikaan.

Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen anastetusta autosta, joka oli lähtenyt liikkeelle Suutarilassa Sateenkaarentieltä.

Yksi partioista oli havainnut auton tulevan Isonkarhunkujalta Pohjantähdentielle poliisiauton eteen. Auto pysähtyi ja poliisi avasi kuljettajan oven. Kuljettaja kuitenkin kiihdytti kovalla vauhdilla karkuun.

Auto jatkoi pakenemista Suutarilantien yli Tapulinkaupungintielle. Takaa-ajo jatkui Tapanilan kautta Malmille.

Helsingin poliisin mukaan Muuttolinnuntien ja Kivitaskuntien risteyksessä auto törmäsi metalliaitaan. Autosta poistui juosten kaksi miestä ja nainen. Poliisi otti naisen kiinni auton vierestä.

– Miehet löytyivät vanhainkodin sisäpihalta pusikkoon piiloutuneina, Helsingin poliisi kertoo tiedotteessaan.

Auto ajoi pakomatkan aikana usean kerran 100 kilometrin tuntivauhtia, vaikka alueella oli nopeusrajoituksena 40 kilometriä tunnissa. Auto meinasi törmätä muihin autoihin ja kevyenliikenteenväylällä ajaneeseen pyöräilijään.

Autossa olleet kolme henkilöä otettiin kiinni ja vietiin Pasilan poliisivankilaan. Heitä kaikkia epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

38-vuotiasta mieskuljettajaa epäillään lisäksi muun muassa rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu