Paikallisurheilu

Kestävyyskierros käynnistyy maaliskuussa – mukana uusi laji

Kestävyyskierros huipentuu viimevuotiseen tapaan lokakuussa järjestettävällä Vantaan Maratonilla.

Sirpa Repo

Neljästä rankasta urheilusuorituksesta koostuva Vantaan Kestävyyskierros tekee odotetun paluun maaliskuussa. Tämän vuoden kokonaiskilpailu kattaa yhteensä viisi lajia, kun kierros polkaistaan käyntiin Vantaa hiihdolla maaliskuussa.

Kilpailu testaa monipuolisesti osallistujien kuntoa. Kilpailijat haastavat itseään hiihdon lisäksi ExtremeRunin estejuoksussa, triathlonilla, pyöräilyssä ja maratonilla.

Yhteistuloksen saadakseen pitää osallistua vähintään neljään tapahtumaan. Pisteet lasketaan sijoitusten perusteella ja voittaja on yhteispisteitä eniten saavuttanut.

Kierros sopii erittäin hyvin myös kuntoilijoille."

palkitsee naisten ja miesten sarjan voittajat rahapalkinnolla. ExtremeRunia järjestävä Mika Hirvinen muistuttaa kuitenkin, että kilpailut ovat paljon muutakin kuin ryppyotsaista puurtamista.

– Kestävyyskierros tarjoaa niin kovakuntoisille kuin kuntoilijoille monipuolisen haasteen maaliskuusta lokakuuhun. Kierros sopii erittäin hyvin myös kuntoilijoille ja antaa hyvän syyn harjoitella koko vuoden ajan monipuolisesti. Tämä sopii hyvin myös työ- ja kaveriporukoille, Hirvinen kertoo.

kilpailun voittivat Teemu Törmälä ja Soili Kosonen, jotka voittivat molemmat voitoistaan 1500 euroa. Kuntoiluhirmuja odotetaan mukaan myös tämän vuoden koitokseen.

Kestävyyskierros 2018

Koostuu viidestä osakilpailusta: 3.3. Vantaa Hiihto (30 km hiihtoa), 5.5. Extreme Run (16 km juoksua ja esteiden ylitystä), 17.6. Vantaa Triathlon (perusmatka eli 1,5 km uintia, 40 km pyöräilyä ja 10 km juoksua), Vuelta Vantaa (109 km pyöräilyä) ja 13.10. Vantaan Maraton (42,195 km). Hiihto tulee uutena lajina tämän vuoden kilpailuun.

Kestävyyskierroksen voittaja ratkaistaan kilpailuissa sijoituksen mukaan jaettujen pisteiden perusteella. Kokonaiskilpailussa urheilijan on osallistuttava vähintään neljään tapahtumaan. Kisassa on naisten ja miesten sarja.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikallisurheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu