Puheenaihe

Cheek-elokuvan liput myyntiin tänään – erikoisennakoissa seurataan punaisen maton tapahtumia

Ensimmäisessä Veljeni vartija -elokuvasta julkaistussa kohtauksessa Antti Holman esittämä Jare Tiihonen kokkaa tyttöystävälleen Nooralle (Saga Sarkola).

mediakuva

Suomalaisen supertähden Cheekin eli Jare Tiihosen ja hänen kaksoisveljensä Jere Tiihosen elämästä kertova Veljeni vartija -elokuva saa ensi-iltansa keskiviikkona 31. tammikuuta. Elokuvan lipunmyynti alkaa elokuvateattereissa ja niiden nettisivuilla perjantaina kello 15.

Elokuvasta järjestetään erikoisennakkonäytökset tiistaina 30. tammikuuta kaikilla Finnkinon elokuvateatteripaikkakunnilla. Erikoisennakoissa yleisö pääsee seuraamaan livenä Helsingin Tennispalatsin kutsuvierastilaisuuden punaisen maton tapahtumia ja siellä tehtäviä elokuva- ja musamaailman tähtien haastatteluja.

Veljeni vartija on vahva tarina siitä, miten samoissa lähtökohdissa kasvaneet kaksoset päätyvät elämässään aivan eri ratkaisuihin. Kaksosuus on keskeisessä osassa tarinaa.

Elokuvassa pääosia Jare ja Jere Tiihosta näyttelee harvinaisessa kaksoisroolissa Antti Holma. Räppäri Cheekin manageria Carla Ahoniusta esittää Armi Toivanen ja tyttöystävää Saga Sarkola. Jare ja Jere Tiihosen vanhempia näyttelevät Anna-Leena Härkönen ja Kai Lehtinen.

Elokuvan ohjaa JP Siili ja tuottavat Dome Karukoski ja Annika Sucksdorff. Elokuvan budjetti on 1,8 miljoonaa euroa ja sen tuottaa Helsinki-filmi ja levittää SF Studios.

Lue myös: Cheek paljastaa mihin sanaan aikoo lopettaa viimeisen keikkansa

Aiotko katsoa Cheek-elokuvan?

Kyllä
72% (76 ääntä)
En
28% (30 ääntä)
Ääniä yhteensä: 106

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Cheek lopettaa uransa – "On ollut hieno reissu"15.11.2017 15.32
Antti Holmasta tulee Cheek – leffan roolitus julki18.4.2017 14.14

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu