Namut ja keksit kiinnostivat yli 180 000 kävijää – Fazer löi ennätyksen Vantaalla

Fazerilan vierailukeskus Vantaan Vaaralassa kiinnostaa yhä useampaa kävijää. – Kuvassa vierailukeskuksessa sijaitseva makeispupu.

Fazer

Vantaan Vaaralassa sijaitsevassa Fazer Experience -vierailukeskuksessa kävi viime vuonna yli 180 000 kävijää, joista lähes 100 000 kävi opastetulla näyttelykierroksella. Määrä on uusi ennätys.

– Iloitsen siitä, että Fazer kiinnostaa vierailukohteena näin laajalti ja monet kävijät tulevat uudelleen ja uudelleen. Jokainen kohtaaminen edistää jatkuvaa kehittämistä sekä vuoropuhelua ja asiakastarpeiden ymmärtämistä, kertoo Fazerin brändi- ja viestintäjohtaja Ulrika Romantschuk.

Tammikuussa Fazerilla on mahdollisuus tutustua juureen leivottavan leivän tekemiseen leipäkurssilla. Ystävänpäivänä 14. helmikuuta on tapas-illallinen ja jo edellisenä lauantaina 10. helmikuuta voi alkaa valmistautua ystävien muistamiseen suklaataiteilutapahtumassa.

Koululaisten hiihtoloman aikaan viikolla 8 on opastettujen kierrosten määrää lisätty. Koko perheen pullanleivontakouluja on 21. helmikuuta alkaen. Pääsiäisviikonloppuna paikalla seikkailee pääsiäispupu ja maalataan pääsiäismunia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Jari Pietiläinen

Ota yhteyttä