Puheenaihe

Satu on mukana, kun Metal Angel -kisassa äänestetään yleisön suosikkia

Lohjalainen Satu Kataja-Portti kilpailee Metal Angel -loppukilpailussa.

Satu Kataja-Portti selvitti jo marraskuussa tiensä Metal Angel -tapahtuman loppukilpailuun, joka käydään ensi viikon lopulla Rovaniemellä. Nyt Metal Angel -tapahtumassa on alkanut yleisöäänestys, jossa voi äänestää suosikkiaan ''metallisemman tyylin pr-tytöksi''.

Metal Angel -tapahtuma alkaa ensi viikon torstaina 1. helmikuuta Metal Angel Talentilla, jonka voittaja pääsee esiintymään lauantaina 3. helmikuuta Metal Angel -finaaliin.

Talentissa ja finaalissa kerrytetyt tuotot menevät kaikki tapahtuman hyväntekeväisyyskohteelle, joka on nuorten päihdetyö. Hyväntekeväisyyspottia kerrytetään Talentissa myytävillä kahvilatuotteilla, lipputuloilla sekä finaalissa myytävillä arvoilla.

Metal Angel -voittaja pääsee muun muassa työskentelemään mallitoimisto Matinén alaisuudessa.

Lohjalaisen Kataja-Portin lisäksi finaalissa ovat Eveliina Huovinen Tampereelta, Annilotta Korhonen Lahdesta, Jenni Kaikkonen Oulusta, Roosa Suutari Tampereelta, Laura Nurmela Kemijärveltä ja Veera Hyväri Rovaniemeltä.

Omaa suosikkiaan voi äänestää osoitteessa https://freeonlinesurveys.com/p/itkLMHAU?qid=1020280.

Linkin takaa ei näy ehdokkaiden kuvia, mutta esittelyt kuvineen voi käydä katsastamassa Facebookissa www.facebook.com/metalangelkilpailu/.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Satu haluaa olla seuraava Metal Angel – ''Tatuoinnit ja metallisuus olivat hirveä haloo''18.11.2017 19.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu