Kulttuuri

Megadeth ja Opeth Hyvinkään Rockfestiin kesäkuussa – myös muita uusia esiintyjiä julkistettu

Kuva viime vuoden Rockfestistä, joka Hyvinkäällä kasvaa nelipäiväiseksi jättitapahtumaksi.

Rockfest

Dave Mustainen johtama legendaarinen Megadeth sekä ruotsalainen hevisuuruus Opeth ovat Hyvinkäällä kesäkuussa järjestettävän Rockfestin uusimmat artistikiinnitykset.

Lisäksi on nyt julkistettu myös suuri joukko muita uusia esiintyjiä, kuten Skindred ja Reckless Love.

Hyvinkään lentokentällä 6.–9. kesäkuuta pidettävään nelipäiväiseen Rockfestiin on luvassa jokaiselle festivaalipäivälle pääesiintyjäksi mittava maailmanluokan supertähti.

Artistikattauksesta onkin tulossa yksi kesän ehdottomasti kovimmista, onhan sinne jo aiemmin julkaistu Ozzy Osbournen jäähyväiskeikka sekä Judas Priestin, Marilyn Mansonin ja Avenged Sevenfoldin esiintymiset.

Megadethin levyjä on myyty ympäri maailman jo kaikkiaan lähes 40 miljoonaa kappaletta.

Tätä vuonna 1983 perustettua kokoonpanoa pidetään yhtenä yhdysvaltalaisen heavy rock -perinteen merkittävimmistä pioneereista.

Ruotsalainen proge-metallin suuruus Opeth perustettiin puolestaan vuonna 1989, ja sen levyjä on myyty yli 1,5 miljoonaa kappaletta.

Rockfestiin julkistetaan nyt myös monia muita uusia kiinnityksiä, kuten walesilainen, reggae-metallia soittava Skindred, ensi kertaa Suomeen saapuva ruotsalainen Normandie sekä kotimaiset Shiraz Lane, Reckless Love ja suuressa kansainvälisessä nousussa olevat Blind Channel ja Arion.

Rockfestin jo aiemmin julkistettuja esiintyjiä ovat muun muassa Happoradio, The Holy, Beast In Black., Amorphis, CMX, Huora, Maj Karma ja Pää Kii, Children Of Bodom, Mokoma, Kotiteollisuus, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Santa Cruz.

Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentän uudella konserttialueella.

Festivaalilla nähdään yhteensä yli 40 kotimaista ja ulkomaista artistia ja yhtyettä, joista suuri joukko on vielä julkaisematta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Kulttuuri

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu