Puheenaihe

Nordea lopettaa Korson pankkikonttorin toiminnan – samalla loppuvat kaikki kassapalvelut Vantaalta

Käteistä ei voi pian nostaa enää Tikkurilan Nordeasta, sillä konttorin kassapalvelut lopetetaan.

Johanna Erjonsalo

Nordea lopettaa Korson konttorin toiminnan huhtikuun alussa ja siirtää Korson palvelut Tikkurilaan.

Samassa yhteydessä Nordea lopettaa niin sanotut kassapalvelut Tikkurilan konttorista ja siirtää ne Helsingin keskustaan City-Centerin yksikköön. Tämän jälkeen yhdestäkään Nordean Vantaan-konttorista ei saa enää kassapalveluja.

– Olemme avanneet Helsingin Makkaratalossa sijaitsevaan City-Centerin konttoriin yksinomaan kassapalveluihin keskittyneen toimipisteen. Siellä asiakkaita palvellaan 11 kassapisteen voimin, kertoo Nordean aluejohtaja Jorma Pirinen.

Nordea perustelee muutoksia sillä, että päivittäiset pankkiasiat hoidetaan yhä enemmän vaikkapa mobiilipalvelujen kautta. Esimerkiksi joka kolmas asuntolainaneuvottelu käydään verkkotapaamisena asiakkaan kotoa tai työpaikalta käsin.

– Kaksi asiakasta sadasta käyttää perinteisiä kassapalveluja, eli haluaa hoitaa laskujen maksamisen, rahan noston tai tallettamisen henkilökohtaisesti virkailijan kanssa, Pirinen kertoo.

Kaksi asiakasta sadasta käyttää perinteisiä kassapalveluja."

Tikkurilan Nordeasta löytyy Pirisen mukaan jatkossakin automaatti laskujen maksamista varten sekä muun muassa talletusautomaatti. Henkilökunta neuvoo asiakkaita niiden käytössä tarvittaessa.

Halutessaan asiakkaat saavat nostettua käteistä rahaa Otto-automaateilta, K-kaupan kassalta ja R-kioskeista, jotka löytyvät muun muassa Tikkurin kauppakeskuksesta.

– Aika moni asiakas tietää jo, että esimerkiksi K-markettien kassalta voi nostaa ostosten yhteydessä 200 euroa käteistä. Kaupat ovat myös pankkien toimipisteitä pidempään auki, Pirinen muistuttaa.

Aluejohtaja kannustaa asiakkaita ottamaan käyttöön pankin niin sanotun tunnuslukusovelluksen. Sen avulla pankkiasioita voi hoitaa vaikkapa Nordean puhelinpalvelussa vuorokauden ympäri, jos ei halua käyttää esimerkiksi tietokonetta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Myyrmäen Nordea luopuu kassapalveluistaan23.2.2016 06.30
Ota asuntolaina nyt, maksa takaisin vuonna 2053 – Nyt tämäkin pankki tarjoaa huippupitkää lainaa8.1.2018 11.54
Näin nostat käteistä aina maksutta – Nordean ohella moni muukin perii maksun8.8.2016 07.20
Käteistä ei saa enää kaikista pankeista – monet haluavat kuitenkin nostaa rahaa konttorista8.1.2016 07.00
Kela-pomo paljastaa arjen: Rajua uhkailua sekä tappelevia ja vessaan sammuvia asiakkaita – "Kampin toimisto piti sulkea iltapäiväksi"7.2.2018 20.10
Asiakkaan mielestä Korson Kela siirtyi neuvostoaikaan – "Asiat kailotetaan kaikkien kuullen"18.11.2017 07.35
Kelan palveluissa muutoksia ensi viikosta alkaen – näin asiointi muuttuu Tikkurilassa ja Korsossa20.10.2017 10.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu